Support » Plugin: Jetpack by WordPress.com » Sitemaps error

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Jeremy Herve

    (@jeherve)

    Jetpack Mechanic πŸš€

    Thanks for the report.

    I believe the problem could be linked to the character you used as apostrophe in that title:
    Dzimitry Samal: l’icΓ΄ne

    How did you generate this apostrophe symbol? What happens when you edit your post and use ' instead?

    Let me know how it goes.

    Hey Jeremy, thanks for looking into this.

    I tried and removed the ’ as well as the Γ΄, but keeps coming back with the same error.
    Is a french site so there will be a lot of funny characters around.

    Let me know if I can help testing in any other way.

    Cheers!

    Plugin Author Jeremy Herve

    (@jeherve)

    Jetpack Mechanic πŸš€

    The post still seems to be using the weird apostrophe on my end. Could you flush your site’s cache if you use a caching plugin?

    Could you also let me know how you created that apostrophe in the first place? I’m French, so I know about these weird characters, but here is how the apostrophe looks like on my keyboard: ' You can compare it with the one in your post: ’

    The ’ was probably copy pasted, haven’t got a clue where it came from.
    You’re right I don’t have that character on my keyboard either.

    Already made sure its not there anymore.

    Thank you for your help.

    Plugin Author Jeremy Herve

    (@jeherve)

    Jetpack Mechanic πŸš€

    It seems I wasn’t on the right track; although ’ is not common, it doesn’t seem to cause any issues with Jetpack’s Sitemaps. I was able to publish a test post with that apostrophe on a test site of mine, and nothing broke.

    However, when looking at your site’s permalink structure, I noticed that your dev site can still be found in each post’s permalink. You can see the action in your RSS feed, for example:
    http://mlopticien.fr/feed/

    Could you go to Settings > Permalinks in your dashboard, and make sure dev is completely gone from your site URLs?

    Once you’ve done so, try editing one of your posts again, and see if the sitemap starts appearing.

    Let me know how it goes.

    Jetpack Sitemap is getting error

    “This page contains the following errors:

    error on line 6 at column 8: Extra content at the end of the document
    Below is a rendering of the page up to the first error.”

    I’m not getting it. can u resolve it

    Plugin Author Jeremy Herve

    (@jeherve)

    Jetpack Mechanic πŸš€

    @sagarkrgupta Could you please start your own thread, as per the Forum Welcome?
    http://wordpress.org/support/plugin/jetpack#postform

    It would also help if you could post your site URL there, so I can take a closer look at the problem.
    If you want your site ULR to remain private, you can also contact us via this contact form:
    http://jetpack.com/contact-support/

    Thank you!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Sitemaps error’ is closed to new replies.