Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Second image in IE

[Resolved] Second image in IE

  • Hello,

    I have a problem with product details and the three images. In internet Explorer, the second image is blank (not thumbnail, but the big), when i click the first or the third image, that works. But, for the second image, i have a white image…

    I went to the demo site, and i see the same error.

    Thanks in advance.


Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Maeve Lander


    Ok that’s an interesting one. Can you post a link to your site so I can see if it does this for me?

    And can you also let me know what browser you are using? And anything unusual about your environment? (like are you on a tablet or using something out of the ordinary like Linux?)

    Browser : Internet explorer 8. Environment : Normal. I test the website in several pc, and i have the same problem.

    Plus, in your demo website, i see the same error (with the flowers). The second image doesn’t work too in your website.

    Thanks for your responses.

    \wp-catalogue\themefiles\single-wpcproduct.php on line 131 –

    width="<?php echo $img_widt; ?>


    width=”<?php echo $img_width; ?>

    Great ! Perfect !

    Plugin Author Maeve Lander


    Awesome, thanks for reporting this fix @lynxeyedua… I have updated my working files and this will be included in the next release (hopefully today, definitely in the next few days)

    Thanks for your help – really appreciate your time on it

    Plugin Author Maeve Lander


    Version 1.4 released… let me know if any further issues with this

    Thanks guys

    PS If you like the plugin it is really helpful if you can give a nice rating here

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Resolved] Second image in IE’ is closed to new replies.