Support » Plugin: WPeMatico » Post Template Ignores iframe! (Bug?)

  • Resolved everfrost

    (@everfrost)


    Hello!

    i have this strange problem that might be a bug(?)
    So i have the following code as a post template:

    <div class="content-feed">
    {content}
    <a target="_blank" href="{permalink}">Read More.. >></a>
    <br/>
    <br/>
    Source: {feedtitle}
    </div>
    <div class="ifra">
    <iframe src="{permalink}" width="980" height="700"></iframe>
    </div>

    When i run the campaign manually by clicking the “run now” button, it works just fine and the iframe is included on every post. But if i wait for the “scheduled run” the iframe is not showing at all. Somehow is being stripped out even though all of the other code is working fine.

    Any help on this?

    http://wordpress.org/plugins/wpematico/

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Ok i solved this.

    Somehow the post template didn’t like the iframe tag so instead of iframe tag i added an iframe shortcode!

    So now the post template code looks like this:

    <div class="content-feed">
    {content}
    <a target="_blank" href="{permalink}">Read More.. >></a>
    <br/>
    <br/>
    Source: {feedtitle}
    </div>
    [iframe src="{permalink}" scrolling="yes" width="100%" height="700"]

    I’ve installed this iframe shortcode plugin: http://web-profile.com.ua/wordpress/plugins/iframe/

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Post Template Ignores iframe! (Bug?)’ is closed to new replies.