Support » Plugin: StatPress Visitors » [Plugin: StatPress Visitors] Statpress V 1.5.X broken?

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 17 total)
  • At least for me statpress doesn’t work anymore since the update to 1.5. The backend works fine but no views, visitors or bot are tracked anymore. No new lines are inserted into the statpress table. There are no error messages or so. It just doesn’t work anymore 🙁
    Any hints?

    Its not working for mine either. moved the widget and moved it back. Ever since the upgrade yesterday. Anyone has it working could you help please…

    It may be of help. I went ahead and deactivated and then reactivated and it seems to be keeping tally now. Will watch over the next few hours and see what happens.

    That was easy 😉
    Worked for me too.

    Thanks!

    It still is not displaying anything in the widget though. I know I have one visitor recorded for today which is me.

    Is it displaying on a widget for you donnerchen?

    Yes, it does, I had to reenable the widget after de- and reactivating the plugin. But noe everything looks good…

    For some reason my silly widget isn’t working. Not displaying at all. I deleted it and replaced it and moved it and even added extra fields to print and nothing. Shucks… But it is counting now that works!

    Plugin Author luciole135

    (@luciole135)

    version 1.5.0.3 correct bug on widget

    I’m not using the widget, and I just updated to 1.5.0.4, but I’m still having the same issue described above. Nothing has tracked (visitors, spiders, etc.) since I installed the 1.5.0.3 update yesterday. Deactivating and reactivating has not resolved anything. Any other suggestions? Considering returning to previous version, but would hate to lose info. Thanks!

    Plugin Author luciole135

    (@luciole135)

    Describe exactely your problem ! It work for me, then…

    Nothing has been tracked since I updated the plugin to version 1.5.0.3 yesterday (8/12/12) around 12:30pm. I can still access information prior to that time, but no new information–spiders, feeds, visits, or anything else–has been recorded. Nothing has updated/tracked/recorded since the new version was installed. When the latest version, 1.5.0.4, was released a few hours ago, I updated to that in the hopes that it would resolve the issue. It has not. I am still showing no new information since yesterday afternoon.

    update: I did try disabling my other plugins one by one to see if I could identify a conflict, but have not had any success.

    Plugin Author luciole135

    (@luciole135)

    How many column have you in the datatable statpress ?

    You must have 19 column !

    I only have the 18 columns below. Can you tell me which column that I am missing so that we can add it? Thank you!

    mysql> describe blogz_statpress;
    +--------------+--------------+------+-----+---------+----------------+
    | Field        | Type         | Null | Key | Default | Extra          |
    +--------------+--------------+------+-----+---------+----------------+
    | id           | mediumint(9) | NO   | PRI | NULL    | auto_increment |
    | date         | char(8)      | YES  |     | NULL    |                |
    | time         | char(8)      | YES  |     | NULL    |                |
    | ip           | tinytext     | YES  |     | NULL    |                |
    | urlrequested | text         | YES  |     | NULL    |                |
    | agent        | text         | YES  |     | NULL    |                |
    | referrer     | text         | YES  |     | NULL    |                |
    | search       | text         | YES  |     | NULL    |                |
    | nation       | tinytext     | YES  |     | NULL    |                |
    | os           | tinytext     | YES  |     | NULL    |                |
    | browser      | tinytext     | YES  |     | NULL    |                |
    | searchengine | tinytext     | YES  |     | NULL    |                |
    | spider       | tinytext     | YES  |     | NULL    |                |
    | feed         | tinytext     | YES  |     | NULL    |                |
    | user         | tinytext     | YES  |     | NULL    |                |
    | timestamp    | tinytext     | YES  |     | NULL    |                |
    | language     | varchar(3)   | YES  |     | NULL    |                |
    | country      | varchar(3)   | YES  |     | NULL    |                |
    +--------------+--------------+------+-----+---------+----------------+
    Plugin Author luciole135

    (@luciole135)

    Normally, just deactive and active the plugin so that they are automatically created.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 17 total)
  • The topic ‘[Plugin: StatPress Visitors] Statpress V 1.5.X broken?’ is closed to new replies.