WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Plugin: Liveblog] Error 404

[Plugin: Liveblog] Error 404

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 31 total)
  • Plugin Author Daniel Bachhuber
    Participant

    @danielbachhuber

    Does this issue persist with other plugins deactivated? Any JavaScript errors on the page? Can you provide some screenshots of before and after?

    Hi There!
    Same problem here… I get error message 404 using a custom permalink structure. If i switch to default permalink structure plugin works correctly.
    Any idea to solve it?
    Many thanks and compliments for this usefull plugin! Very nice work!

    just to complete my previous comment: I’m running WordPress 3.4.2 with current Liveblog plugin (same problem testing liveblog-v1.1.0-32)
    Thanks in advance for any hint!
    Matteo

    I’m having the same problem, does not work at all with custom permalink structure. Same setup as Matteo, same exact error even with all other plugins deactivated.

    Joost
    Member

    @jberculo

    Here another one. On my test setup everything works fine. The one thing that’s different is that I use w3 total cache, with minify. The last bit seems to cause the problem, as when loading the page, it says:

    TypeError: wp.Uploader is not a constructor
    source: http://xxx.nl/wp-content/w3tc/min/752126c9.17cb0a.js
    line: 22

    After that, only 404s

    fredcampagna
    Member

    @fredcampagna

    Does anyone know a workaround for this? Really want to liveblog, but, now I’m getting the 404 error. Any decent alternative plugins?

    Hi,

    Same problem, to solve you have to change the permalinks… Use the default.?p=123

    Joost
    Member

    @jberculo

    From an SEO point of view that is not really the smart thing to do… Just hope that they fix this in the next version. Could have used it with the US elections…

    I have the same issue.
    Any permalinks used other than the default, throws a 404.

    As others have mentioned, this is an awesome piece of software that i am really looking forward to using, but is near pointless if it cant be used with SEO optimized URL’s.

    Hopefully someone has a workaround/fix sometime soon!

    Please fix this!

    I have a custom permalink setup and its not working.

    Plugin Author Mohammad Jangda
    Participant

    @batmoo

    Can you try the latest version from Github: https://github.com/Automattic/liveblog/archive/master.zip

    We pushed a few changes to how Liveblog endpoints are generated and that might fix most of the issues noted here.

    I tried the latest version from Github. Unfortunatly I got always a 404 Error when publishing a new liveblog entry

    Plugin Author Nikolay Bachiyski
    Participant

    @nbachiyski

    Matteo,

    Could you give us a bit more information about your current permalink structure, so that we can reproduce the problem?

    Sure!
    My permalink structure is: /index.php/%category%/%year%/%postname%/
    index.php is a workaround to solve a problem we have on our hosting: (no modrewrite module installed)

    vrgraphica
    Member

    @vrgraphica

    Still showing 404 error while sumitting it, i am using w3 total cache and my permalink structure is /%category%/%postname%-%post_id%

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 31 total)
  • The topic ‘[Plugin: Liveblog] Error 404’ is closed to new replies.