WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Gallery Carousel Without JetPack » [Resolved] [Plugin: Gallery Carousel Without JetPack] Not working in Multisite.

[Resolved] [Plugin: Gallery Carousel Without JetPack] Not working in Multisite.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • What other plugins do you have installed and activated? Are you using Jetpack?

    Try deactivating all of your plugins except for this one, and test again to see if it works. If it does, reactivate your other plugins, one at a time and retesting after each one, until you find the one that could be causing a conflict.

    Plugin Author Syed Balkhi

    @smub

    Just tried the plugin on a Multisite (network activated), and it’s working fine. Do you have a link to the site that it was activated on?

    Basically, what I’m trying to determine is if this is a jQuery order conflict. This can be caused by either a theme incompatibility or even plugin incompatibility.

    First course of action would be to view the source for the single post that has a gallery to make sure that the Carousel scripts are loaded in the footer. If they are loaded, then we know that the plugin is doing it’s job.

    Then we will just have to determine what other script on the site is causing this issue.

    No plugins active except GCWJ. Nothing in mu-plugins. Still not working.

    What email address should I use to send the link?

    Plugin Author Syed Balkhi

    @smub

    Use the contact form at WPBeginner to send the link.

    Plugin Author Syed Balkhi

    @smub

    Just pushed out the update which should solve your problem. Let me know if it doesn’t.

    Problem solved. Thanks!

    Marked as resolved.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Gallery Carousel Without JetPack] Not working in Multisite.’ is closed to new replies.
Skip to toolbar