WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: Drag & Drop Featured Image] Configure the plugin

[Resolved] [Plugin: Drag & Drop Featured Image] Configure the plugin

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Hi Lee!

    That’s an odd issue and you are the very first to report any issues at all. I’ve tried installing the plugin at versions from 3.2.1 all the way to 3.4.1 and had no issues so far. Could you try setting up a new install and test installing it to see what happens?

    Maybe some of your other plugins are conflicting with mine?

    Also, it’s funny that you should like to another plugin which was created before mine. I actually created this plugin because I did not manage to find anything like it but apparently there was already one. Anyway, they are both very similar seeing how I’ve never seen his plugin before.

    I hope I can help you fix this problem as soon as possible.

    All 3 installs are simple test sites, even the local one and I had the same issue on all three.
    Then I deleted one, including the database and started again.
    Obviously something was causing issues but, all works fine now.

    If I find out what caused it, I’ll let you know but, so far, works fine on the fresh(est) install.

    Plugin Author Jonathan Lundström

    @plizzo

    Hey Lee!

    Since this problem has not been occuring for anyone else and you manage to solve it I’m now marking this topic as resolved. Feel free to post another topic if there are any more issues. Thanks for your support! 🙂

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Drag & Drop Featured Image] Configure the plugin’ is closed to new replies.