WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Backup & Restore WPBackItUp » [Resolved] Plugin does not work since upgrade to 1.6.0

[Resolved] Plugin does not work since upgrade to 1.6.0

  • Hi, and thanks once again for a great plugin. Unfortunately the latest version is not working on my site. I begin the backup process and when the plugin attempts to backup the database I get the message: “Error: Unable to backup your database, please try again” I am using the latest version of WordPress (3.8.1) with 4 other active plugins (Contact Form 7, Newsletter, Simple Slideshow Manager and WP Catalogue). I noticed one other thread where this problem was mentioned, but it is now marked as resolved so I am posting a new thread. Thanks in advance for any help and suggestions.
    Sabra

    https://wordpress.org/plugins/wp-backitup/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Chris Simmons

    @cssimmon

    Thanks for letting me know you are having issues. This was a major release for us so I expected to have a few issues but not with the database export. We made significant changes to support just about any database configuration.

    Would it be possible for you to open a support ticket @
    http://www.wpbackitup.com/support

    or just shoot me an email at support at wpbackitup dot com? I would like to provide instructions on how to turn on logging so we can track down whats causing the error.

    thanks
    Chris

    Hi Chris, Thanks for your response. I have opened a support ticket on your site. I am temporarily using another plugin on my site but I love WP Backitup for its ease of use and simple interface. I hope to be able to use it again soon. Sabra

    Hi Chris,
    My mails are bouncing back from your support@ address but I wanted to thank you for your great help (not to mention a huge thank you to all of you out there that create and develop for WordPress). I also wanted to let you know that I regularly used version 1.5 on multiple sites to create and store backups locally. 🙂
    I hope you can easily find the bug and let me know if I can do anything else on my end.
    Sabra

    Plugin Author Chris Simmons

    @cssimmon

    Sorry for the mail bounce. I moved to a new host yesterday and still working out the kinks. I will follow up as soon as I have a resolution.

    Chris

    Plugin Author Chris Simmons

    @cssimmon

    Sabra,
    This issue has been resolved and will be available soon in version 1.6.1. Thanks for all your help troubleshooting the issue.

    Chris

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] Plugin does not work since upgrade to 1.6.0’ is closed to new replies.
Skip to toolbar