WordPress.org

Support

Not sending to Salesforce

  • Hi,

    I have set up the a contact form 7 form and I am using your plugin but its not sending any data to salesforce.

    Ive tried a few different settings and nothing is coming through.

    In my debug it doesnt seem to giving any errors either.

    And the form was successfully when submitted

    Heres the debug below.

    Any help much appreciated, stuck on this.
    
    *** Service ***
    Array
    (
        [name] => Contact Us
        [url] => https://www.salesforce.com/servlet/servlet.WebToLead?encoding=UTF-8
        [forms] => Array
            (
                [0] => 4
            )
    
        [success] =>
        [hook] => true
        [mapping] => Array
            (
                [0] => Array
                    (
                        [val] => 1
                        [cf7] => 00DN000003IhL
                        [3rd] => oid
                    )
    
                [1] => Array
                    (
                        [val] => 1
                        [cf7] => http://www.sitesafe.com
                        [3rd] => retURL
                    )
    
                [1b] => Array
                    (
                        [val] => 1
                        [cf7] => Web
                        [3rd] => lead_source
                    )
    
                [2bb] => Array
                    (
                        [val] => 1
                        [cf7] => submit
                        [3rd] => submit
                    )
    
                [2] => Array
                    (
                        [cf7] => first-name
                        [3rd] => first_name
                    )
    
                [3] => Array
                    (
                        [cf7] => last-name
                        [3rd] => last_name
                    )
    
                [4] => Array
                    (
                        [cf7] => your-email
                        [3rd] => email
                    )
    
                [5] => Array
                    (
                        [cf7] => phone
                        [3rd] => phone
                    )
    
                [6] => Array
                    (
                        [cf7] => company
                        [3rd] => company
                    )
    
                [7] => Array
                    (
                        [cf7] => industry
                        [3rd] => industry
                    )
    
                [8] => Array
                    (
                        [cf7] => radio-173
                        [3rd] => lockout_tagout
                    )
    
                [9] => Array
                    (
                        [cf7] => your_message
                        [3rd] => description
                    )
    
            )
    
        [separator] => ,
    )
    
    *** Post (Form) ***
    Array
    (
        [_wpcf7] => 4
        [_wpcf7_version] => 3.4.1
        [_wpcf7_unit_tag] => wpcf7-f4-t1-o1
        [_wpnonce] => e294f79fdc
        [oid] => 00DN000003IhL
        [retURL] => http://www.sitesafe.com
        [first-name] => firstname test
        [last-name] => lastname
        [your-email] => test@email.com
        [phone] => 12456879
        [company] => company name
        [industry] => Transport
        [radio-173] => Yes
        [your-message] => form test,
    added more hidden field values
        [_wpcf7_is_ajax_call] => 1
    )
    
    *** Post (to Service) ***
    Array
    (
        [oid] => 00DN000003IhL
        [retURL] => http://www.sitesafe.com
        [lead_source] => Web
        [submit] => submit
        [first_name] => firstname
        [last_name] => lastname
        [email] => test@email.com
        [phone] => 12456879
        [company] => company name
        [industry] => Transport
        [lockout_tagout] => Yes
    )
    
    *** Response ***
    Array
    (
        [headers] => Array
            (
                [date] => Fri, 14 Jun 2013 07:27:47 GMT
                [cache-control] => private
                [defer] => true
                [content-type] => text/html;charset=UTF-8
                [connection] => close
            )
    
        [body] =>
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
    <html>
    <head>
    <meta HTTP-EQUIV="PRAGMA" CONTENT="NO-CACHE">
    <meta http-equiv="Refresh" content="0; URL=http://www.sitesafe.com">
    </head>
    <script>
    if (window.location.replace){
    window.location.replace('http://www.sitesafe.com');
    } else {;
    window.location.href ='http://www.sitesafe.com';
    }
    </script>
    </html>
    
        [response] => Array
            (
                [code] => 200
                [message] => OK
            )
    
        [cookies] => Array
            (
            )
    
        [filename] =>
    )

    [Please post log files between backticks or use the code button.]

    http://wordpress.org/extend/plugins/contact-form-7-3rd-party-integration/

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author zaus

    @zaus

    That’s more of a question for sitesafe, which appears to be where you’re submitting your requests (rather than salesforce? same thing?)

    They should be able to tell you more about the response that you’re getting, which just looks like it’s a blank page that redirects you back to sitesafe.

    Usually when posting to the lead forms, they’ll return a page containing some kind of success/failure message, which you can use the ‘success’ setting to check for.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Not sending to Salesforce’ is closed to new replies.
Skip to toolbar