WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] HTML loaded twice

[Resolved] HTML loaded twice

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Emre Vona
    Participant

    @emrevona

    Hi heatstroke, I have tested it and I couldn’t replicate it again.

    HTML is load only one time ( http://u1312.hizliresim.com/1j/w/vycf0.jpg )

    Can you tell me your site url? I wanna see on firebug. And can you put a screeshot please?

    heatstroke
    Member

    @heatstroke

    Hi,

    sorry to answer so late.

    Here is my screen:

    View post on imgur.com

    No problem to tell you the url, although no here, because I am still working on the site, not open to public yet.

    Thanks

    Plugin Author Emre Vona
    Participant

    @emrevona

    thank you for screenshot but I use this plugin with my more than 10 sites and no site has this issue. Maybe this issue is about server.

    heatstroke
    Member

    @heatstroke

    well.. I also have a problem with a 404 Not Found in the cache folder..

    I will check it later. If I find the solution I will post it here

    heatstroke
    Member

    @heatstroke

    Ok, there is a problem with my theme. I have just tried changing the theme and it works OK.

    I must now find what part of the theme is causing this problem. Could you please take a look at my link with firebug? Maybe you can spot something there that is wrong. How can I send it to you?

    Thank you 😉

    heatstroke
    Member

    @heatstroke

    Problem solved!

    Just deleted some lines from theme’s code that were trying to input custom style. For some reason, after deleting these options, it works like a charm 😉

    Thanks

    Plugin Author Emre Vona
    Participant

    @emrevona

    your welcome 🙂 you can always ask me…

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] HTML loaded twice’ is closed to new replies.