Support » Plugin: Product Enquiry for WooCommerce » general issue

  • Resolved ppagarawal

    (@ppagarawal)


    Hi.
    I am running your plugin on localhost and am not getting the emails when enquired about a product. What can be the reason behind it? is it because it works only when online.
    I want to display the products in a table. what should i do. Also, i am not able to get the image in the listings.
    i’ll be glad if you could help me out with the problems.
    Thank you.
    prateek

    http://wordpress.org/extend/plugins/product-enquiry-for-woocommerce/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author WisdmLabs

    (@wisdmlabs)

    Hi Prateek,

    #1:
    It seems that SMTP is not configured on your system. Try setting up SMTP for your localhost.
    This link may help you –
    How to set up SMTP server on Localhost-Configure php.ini
    #2:
    Which table/listing you are asking for? The Text/HTML which is sent in the email when making an enquiry? If so, then let me tell you that this plugin does not send product image in the email as per current functionality. If you want this feature to be added as new functionality then let us know.

    Thanks,
    WisdmLabs

    ppagarawal

    (@ppagarawal)

    hi.
    #1
    i am not getting any new dialog box from where the user can feed the details of enquiry and other details itself.

    #2
    just to clarify i am talking about the display page of products on the website. this products page will comprise of a table showcasing the products that are available. Presently it looks like:
    http://www.freeimagehosting.net/yucyq

    waiting for a quick reply.

    regards,
    prateek

    Plugin Author WisdmLabs

    (@wisdmlabs)

    For #1:
    From your reply, it seems that now the issue is not related to the email functionality rather it is related to the enquiry form, right?
    If so, please paste a link where the issue can be seen.

    For #2:
    I guess this issue is not related to ‘Product Enquiry for WooCommerce’ plugin but you want a suggestion/help to resolve this. So, again you should provide a link where the issue can be seen. I could not help for this issue just by looking into the image that you are showing on the link above given by you.
    However, I can tell you that the display of the products listing depends upon the theme that you use.
    So, there might be some issues in the theme.

    Thanks,
    WisdmLabs

    Edited. This post has been moved to a new topic as this topic is labeled “Resolved” already.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘general issue’ is closed to new replies.