Support » Plugin: Contact-Form-7: 3rd-Party Integration » Fields not mapping correctly

  • I am integrating with an ASP.net c# web service that allows FORM POST/GET to submit data. The field mapping is set up correctly, and the debug e-mail gets all the fields; but when it posts the fields to the service it is omitting a few important fields, and I can’t figure out why. the phone and siteURL fields are not posting. Below is the debug email:

    *** Post (Form) ***
    Array
    (
    [_wpcf7] => 29
    [_wpcf7_version] => 3.3.1
    [_wpcf7_unit_tag] => wpcf7-f29-p7-o1
    [_wpnonce] => 7bd0ca47ef
    [Sitename] => JPKPhoto Test
    [SiteURL] => http://www.jpkphoto.info
    [ApproxMobileTraffic] => 100
    [Top3TrafficCountries] => usa
    [SitestoSetup] => http://www.jpkphoto.info
    [Name] => Joe Kuzma
    [Company] => jpkphoto
    [Phone] => 321-000-0000
    [Email] => joe@jpkphoto.info
    [skype] =>
    [Referredby] =>
    [NameonCheck] => Joe Kuzma
    [StreetAddressCityStateZip] => adresss
    [BeneficiaryName] =>
    [BeneficiaryFullAddress] =>
    [BankName] =>
    [FullBankAddress] =>
    [BankAccountNumber] =>
    [BankABARoutingNumber] =>
    [BankIBANNumber] =>
    [PaxumUsername] =>
    [PaypalEmailAddress] =>
    [IaccepttheTERMSANDCONDITIONSforbecomingapublisher_] => Array
    (
    [0] => I accept the TERMS AND CONDITIONS for becoming a publisher.
    )

    [_wpcf7_is_ajax_call] => 1
    [IaccepttheTERMSANDCONDITIONSforbecomingapublisher.] =>
    )

    *** Post (to Service) ***
    Array
    (
    [sitename] => JPKPhoto Test
    [traffic_estimate] => 100
    [topcountry] => usa
    [sitestosetup] => http://www.jpkphoto.info
    [paypal_email] =>
    [name] => Joe Kuzma
    [company] => jpkphoto
    [email] => joe@jpkphoto.info
    [skype] =>
    [referredby] =>
    [check_name] => Joe Kuzma
    [check_address] => adresss
    [wire_name] =>
    [wire_address] =>
    [wire_bankname] =>
    [wire_bankaddress] =>
    [wire_bankaccount] =>
    [wire_aba] =>
    [wire_iban] =>
    [paxum_user] =>
    [password] => please_replace_with_password
    )

    http://wordpress.org/extend/plugins/contact-form-7-3rd-party-integration/

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author zaus

    (@zaus)

    You’ll need to include the full debug email — it should include a section with the 3rdparty mappings, so we can confirm it.

    I’ll hazard a guess based on your exact post, that it’s case sensitive and you entered “phone” and “siteURL” in one place but “Phone” and “SiteURL” in another?

    Also, since it’s a dump of a lot of info, please highlight the appropriate sections.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Fields not mapping correctly’ is closed to new replies.