Support » Plugin: Infusionsoft Gravity Forms Add-on » Entry Tag Field Options Missing

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 23 total)
  • Same thing is happening for me – there is no drop down box for “Entry Tags”

    I have just installed the latest update and have noticed the same problem.

    It appears that my existing forms are working but as explained in the initial post I can’t load the tags to see or edit that part of the config.

    Please help I can’t get a new form set-up which I planned to do today!!

    Bob

    (@rbpattclegmailcom)

    I’m having the same issue with missing entry tags.

    Anyone know how to get the older version of the plugin in the case this doesn’t get resolved?

    Ganny

    (@self-taught-noobie)

    Happened to me as well. I hope there is a solution asap.

    Me too. Been this way for days, and couldn’t have come at a worse time. I hope there is a solution soon. This is a very handy plug-in!

    +1

    I’m not condoning this, and your results may vary, but I just uninstalled the plug-in and reinstalled this earlier version: https://downloads.wordpress.org/plugin/infusionsoft.1.5.7.2.zip

    So far, it seems to be working fine. No guarantees for your install, but…there it is. It kept my feeds and my settings intact. As this was an emergency, I had to try it.

    +1 On this bug in newest version.

    +1 here too on the issue with the latest update. Kind of frustrating!

    Bob

    (@rbpattclegmailcom)

    Yes, this is very frustrating.

    #donhajicek,

    Thanks for the link to the old version. I just installed it and it’s working fine.

    To Those of you who installed the older version,

    Did you loose any settings/forms when you uninstalled and re-installed the older plugin?

    I didn’t lose anything. Even the tags from the previous set-up were still there. That was MY experience. Yours may be different, but I don’t know why it would be.

    Great!

    Deactivated and Deleted v1.5.8.1 and installed v1.5.7.2. All my forms, old and new are working with tags again.

    did the same re-deleting 1.5.8.1 and re-installing 1.5.7.2 and works!

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 23 total)
  • The topic ‘Entry Tag Field Options Missing’ is closed to new replies.