• Resolved rsenf

    (@rsenf)


    Hi all,

    I’ve installed the display post plugin and its pagination addition, but I noticed that the font on my news page is now different from the rest of my website.
    Does anyone have any idea on where/how to fix that?

    I’m afraid I’m not very proficient at html/wordpress, but I can probably manage some basic steps with help 🙂

    Extra info that may or may not be helpful:
    I added some extra css in the customizer, in order to make sure that the images lined up nicely to the text:

    .display-posts-listing.image-left .listing-item {
    overflow: hidden;
    margin-bottom: 32px;
    width: 100%;
    }

    .display-posts-listing.image-left .image {
    float: left;
    margin: 0 16px 0 0;
    }

    .display-posts-listing.image-left .title {
    display: block;
    }

    .display-posts-listing.image-left .excerpt-dash {
    display: none;
    }

    Oh, and dont think I was able to write that myself! I got it from a tutorial 😉

    Thanks for your advice in advance!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Bill Erickson

    (@billerickson)

    Display Posts does not include any styling (including font selection) so it should inherit the default styling from your theme.

    Your site has the following default font specified on the body element:

    body { font-family: Rokkitt; }

    Other elements on the page use a different font family:

    
    p, a, td, th, h1, h2, h3, h4, h5, li, .entry-meta {
        font-family: 'EstrangeloEdessaRegular';
        font-weight: normal;
        font-style: normal;
        color: #23031C;
    

    If you would like Display Posts to match that, I recommend adding the following to your theme’s stylesheet or in Appearance > Customize > Additional CSS:

    
    .display-posts-listing {
        font-family: 'EstrangeloEdessaRegular';
        font-weight: normal;
        font-style: normal;
        color: #23031C;
    }
    

    Wow, thank you so much, Bill! That worked like a charm, and the postings are now looking great 😀
    Cheers!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.