Support » Plugin: Essential Addons for Elementor » Cache plugins compatibility problems

  • Problem with the cache plugins If I have a cache plugin installed, the data I show in the interface is not displayed. I must visit the pages one by one before activating my cache plugin so that the essential plugins work correctly. This is not practical.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 19 total)
  • Plugin Support rafinkhan

    (@rafinkhan)

    @sermalefico,

    Well, that seems really strange. We haven’t had such complaints yet so it’s difficult to say right now what’s the cause. Would you mind telling us what’s the Caching plugin you are using so that we can test it out from our end? Thank you

    Hello,

    i dont know how many tickets i opend with this Problem. I know what your mean.

    The problem for me is with “Cache Enabler” Plugin.

    Steps…

    1. Create new site and use Essential Addons Elements.
    2. Visit the new Page
    3. Caching Plugins create the Cache
    4. Essential Addons generate the js and css files for this page in “wp-content/uploads folder”

    And exactly this is the actual problem with Caching Plugins. Because the Caching Plugin create the Cache before Essential Addons generate the js and css files in “wp-content/uploads folder”.

    Actual Workaround:
    1. Create new site and use Essential Addons Elements.
    2. Visit the new Page
    3. Caching Plugins create the Cache
    4. Essential Addons generate the js and css files for this page in “wp-content/uploads folder”
    5. Clear Cache from Caching Plugin
    6. Visit the new Page again (then the Cache is recreated correct with Essential Addons js and css files)

    =>> And this for EVERY Page!

    • This reply was modified 1 year, 6 months ago by tobias992.
    Plugin Author Rupok

    (@re_enter_rupok)

    Hi @tobias992

    Thanks for your detailed feedback. We will try to reproduce the issue and definitely will improve this by doing whatever necessary from our end. We are using WP Rocket on our own site and didn’t see such issue. Which caching plugin you are using?

    Hello,

    i am using the Cache Enabler from KeyCDN.

    https://de.wordpress.org/plugins/cache-enabler/

    …with nginx configuration from here:
    https://www.keycdn.com/support/wordpress-cache-enabler-plugin

    PS:
    The same Problem is with the new Essential Addons build in “Clear Cache” function. If i clear the Cache i have to use the same Workaround…

    I’m having the same problem- it returns as a “nonce” error in Chrome. I opened an incognito tab and it worked. When I checked my error logs….the errors were returning as this plugin with an ajax/cookie issue

    Plugin Support rafinkhan

    (@rafinkhan)

    @tobias992 @kfelton910,

    Thank you guys for providing us with so many details. We have made this the top priority and investigating this deeply from our end. I will let you know an update very soon. Thanks.

    Plugin Support rafinkhan

    (@rafinkhan)

    @tobias992 @kfelton910,

    Well, the thing is, we generate all our assets dynamically. It is actually ideal to use Caching Plugins after you have finished building your website. As mentioned earlier, we have used WP Rocket and haven’t had any issues with it. Anyways, we are already investigating this issue with the ‘Cache Enabler’ Plugin and we will try to find our own mechanism to take care of this.

    Thank you.

    I also have these Problem without Cache Enabler Plugin (only Autoptimize).

    I go to new created site (e.g. with Advanced Tabs Element) and the Element is not working (e.g. cannot switch Tabs)… because the js and css files will be generated by first Pageload from new Site.

    But After a Page reload (when the files are generated) all is working fine.

    There is a very tricky Problem…

    If you want i can help you and send parts from my nginx Server Configuration. In wp-config.php i also use “define(‘DISABLE_WP_CRON’, ‘true’);” because i use Server Cronjobs.

    Plugin Support rafinkhan

    (@rafinkhan)

    @tobias992,

    Okay, thank you for providing the detailed information. We will surely be investigating this issue with Caching and get the bottom of it. Yes, that would be nice. You can provide us the configuration through our live chat platform or support ticket. Thank you.

    I’m using LiteSpeed Cache and having this exact problem reported by @tobias992. Particularly with Advanced Accordion and Advanced Tabs.

    @rafinkhan

    Do you have a actual status for us?

    If you want i can create a demo wordpress installation on my company servers… so you can test…

    I can report a similar problem. As soon as I enable LiteSpeed Cache, Elementor’s editor won’t load because of an error 500.

    If I inform LiteSpeed not to serve cache to logged-in users, it doesn’t solve the problem. It does however show me a blank canvas upon a reload of the pagebuilder… weird. In fact,all pages are blanked out…

    • This reply was modified 1 year, 3 months ago by arjanolsder.

    It sounds like I have the same problem with WP Fastest Cache and the Image Accordion, in Chrome. I need to do a Ctrl+F5 on Chrome to see the images, then next F5 refresh no images. However, it works okay in Chrome incognito mode and on Firefox & IE. I’ve tried multiple computers.

    Inspecting the source code on Chrome, the image links are all there and accessible when loaded in another tab.

    I haven’t found a workaround yet that continues to work. If I turn off my local cache and CDN cache and clear the Essential cache – it works, but only for one page refresh in Chrome. Only by clearing the Essential cache or using Ctrl+F5 do I see the images in Chrome – but only for that refresh. So I’m not sure my problem is a cache plugin. It’s something to do with the Chrome cache and the Essential Add-on. And my install? Other conflicts?

    • This reply was modified 1 year, 2 months ago by pault34.
Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 19 total)
  • The topic ‘Cache plugins compatibility problems’ is closed to new replies.