Support » Plugin: Optimize Database after Deleting Revisions » Now says “active sometime ago”

  • Resolved Graham

    (@sandgroper)


    When I updated to the latest version of this plugin, the activity for members in BuddyPress now says “active sometime ago” instead of the number of minutes or hours, etc.

    I deleted it and installed the previous version, but the problem remains. It appears some database corruption has occurred that can’t be undone.

    Edit: Only seems to affect site admin. Other users okay.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • After a lot of searching in the database tables, I found it had corrupted my profile privacy plugin settings.

    Had to hide, then unhide last active time. Activity then worked correctly.

    Unfortunately, I have decided to uninstall your plugin after many years of trouble-free use.

    Plugin Author cageehv

    (@cageehv)

    Hey Graham,

    I’m sure v4.4.3 didn’t cause it…

    v4.4.3 only fixed some minor scheduler issues and didn’t change anything in the cleaning / optimization process.

    So, not sure what’s going on for you. Maybe some other plugins you installed recently?

    Anyways, thanks for your feedback!

    Rolf

    Hi Rolf,

    It happened on both of my sites. Your update was the only one I did at the time.

    By deactivating the plugin and uploading the previous database, the problem went away. So I knew something had changed the database and not a file.

    Reinstalling the new database made the problem come back. I have a lot of plugins on these sites and there is bound to be interactions.

    One site is a test site, the other my live one. I can’t risk problems with the live site, so unfortunately your plugin had to go.

    Plugin Author cageehv

    (@cageehv)

    Still don’t understand what’s going on, but fair enough…

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Now says “active sometime ago”’ is closed to new replies.