WordPress.org

Plugin Forums

NextGEN Gallery

The most popular WordPress gallery plugin and one of the most popular plugins of all time with over 13 million downloads.

Topic Posts Last Poster Freshness
Please READ THIS before you open a new topic. Thanks! 1 photocrati
Images not uploading nor importing to galleries 1 caseybyrdlowe 3 hours
NGG does not remove image files from server when delete gallery 20 vmrayner 8 hours
Bug: function delete_gallery may delete whole website. 3 Benjamin 11 hours
NGG featured image adds entry in Media Library 5 snookersky 11 hours
[resolved] You browser doesn't have Flash, Silverlight, HTML5, or HTML4 support 6 timcooperhouse 11 hours
[resolved] Error after Update 3 summerfeeling 13 hours
Lightboxes downsizing large images 3 kunald 13 hours
impossible to find in the new version in frenc how to scan folders 4 Pierre LIBERAS 13 hours
NextGen Plugin Slows Down every admin page by at least 8 seconds 1 Jack All 14 hours
New Galleries, Albums and pic not saved 3 eme2 14 hours
One gallery broken after wordpress 4.3 upgrade? 1 canadien 14 hours
Error after upgrade 1 colinwo 14 hours
Possible Conflict with Contact Form 7 7 majancart 14 hours
Need to refresh the page to run the gallery 2 photocrati 14 hours
[resolved] Thumbnails no longer showing in Admin 10 photocrati 14 hours
New Galerie, New Pictures, Only 1 pictures uploaded 8 photocrati 14 hours
Image Watermark failure occurred 4 photocrati 14 hours
Multisite subsite gallery not working 4 photocrati 14 hours
PHP error while creating gallery 8 photocrati 15 hours
Animated Gif not playing in gallery 2 photocrati 15 hours
Galleries not showing after clicking on album 2 photocrati 15 hours
Next Gen Gallery no long showing - just a static image 10 photocrati 15 hours
Search images by title / keywords 4 photocrati 18 hours
Problems adsense + nextgen gallery 2 photocrati 18 hours
galleries 4 photocrati 18 hours
blank/empty page on image meta/rotate 5 photocrati 18 hours
[resolved] Default sorting of galleries 25 photocrati 18 hours
Lightbox gone after upgrade 4 photocrati 1 day
Problem Updating 2 photocrati 1 day
[resolved] • display_type should be present AND Invalid display type * 26 photocrati 1 day

You must log in to post.