Forum Replies Created

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Hi @dereklaw great you found this one – thanks a lot!!!

    Hi @tigroumeow any chance this can be somehow corrected by the plugin? If just the functions.php would be changed it will revert back with the next theme update, right?

    Again I am not a software expert – so looking for a solution still.

    Thanks.

    Best,
    Andreas

    Timtown

    (@timtown)

    I added the snippet as well and activated it in the plugin. Is that already „running“ it? Sorry I am not a software expert.

    And:
    Updated to V 1.5.9 Pro
    Cache reset
    Used new browser And PC

    No effect – issue still exists.

    Timtown

    (@timtown)

    I also use latest pro version, tried cache reset, used differrent browsers and os – no change unfortunatly.

    I have the same issue as described by @dereklaw : Vertical pics are fine, horizontal are too small.

    Pls check: https://www.andreastimm.com/portfolio/

    I use the latest version of WP and pro versions of all plugins. + I also did the cache reset multiple times – no effect.

    @tigroumeow anything you need from us to identify the root cause?

    Thanks for your great plugins by the way!

    Thanks.

    Best,
    Andreas

    After some further testing and a resetting and syncing the Extensions it seems now to be working. But no idea why…

    I will do a few more tests and open another thread if needed.

    thanks.

    Cheers,
    Andreas

    Unfortunately I have the same issue. Downloaded the develop version, but does not work.

    Default Gallery Template – still empty and I can’t load any extension.

    Any idea? Would love to use this plugin!!

    Thanks.

    Rads,
    Andreas

    @fran
    Thanks Fran. I tested this on 2 WP installations. Here is the result:

    A) WP Installation 1 (nothing works)

    New installation of wp2flickr
    1. De-authorized wp2flickr in Flickr
    2. De-installed wp2flickr from wp blog
    3. Deleted database as per your suggestion
    4. Deactivated all plugins on my wp installation
    5. Fresh install of wp2flickr – NOTE: The Token was still there – even though I did all the above steps. Is there somewhere a hidden entry in the database?
    6. Fresh authorization with flickr (get the error message, but code entered correctly)

    Trying to post images
    1. Test Upload
    Result: no image posted

    2. posting a scheduled post with 2 images (one featured image, one in the body)
    Result: no image posted

    3. posting a scheduled post with just 1 image (featured image)
    Result: no image posted

    log file:

    2014-12-17 08:57:19 – insert into wp_wp2flickr ( post_id ) select ID from wp_posts where post_status=’publish’ and id not in ( select post_id from wp_wp2flickr )
    2014-12-17 09:02:04 –
    2014-12-17 09:02:04 – Error uploading /kunden/383368_80999/webseiten/wordpress/wp-content/uploads/2014/12/Andreas-Timm-selfportrait-500×476.jpg
    2014-12-17 09:02:04 – error code: 96
    2014-12-17 09:02:04 – error message: Invalid signature

    Note: The post with just a featured image does not generate any log – the above log only shows the post with the image in the body of the post.

    B) WP Installation 2 (test upload works, posting image on body of post works, featured image posting does not work)

    New installation of wp2flickr
    – did the same as in above –

    Trying to post images
    1. Test Upload
    Result: image posted successfully

    2. posting a scheduled post with 2 images (one featured image, one in the body)
    Result: only image in body posted successfully, featured image not posted

    3. posting a scheduled post with just 1 image (featured image)
    Result: image not posted

    log file:

    2014-12-17 09:16:01 – insert into wp_wp2flickr ( post_id ) select ID from wp_posts where post_status=’publish’ and id not in ( select post_id from wp_wp2flickr )
    2014-12-17 09:20:54 – 16015785176
    2014-12-17 09:20:55 – ,
    2014-12-17 09:20:55 – Adding 16015785176 to:
    2014-12-17 09:20:56 –
    2014-12-17 09:20:56 – error code: 2
    2014-12-17 09:20:56 – error message: Group not found

    Note: The log gives a “Group not found” – but I have not defined any group in the settings

    Any idea? Let me know what else I could do to help.

    Thanks.

    Best, Andreas

    Hi Fran,

    great you updated wp2flickr! Still I have issues. Here is what I did:

    – 2 WordPress installations
    – both run at the same hoster, same setup, same PHP version etc.

    Installation 1:
    – ALL other plugins deactivated
    – flickr authorization gives error message
    – test picture does not work
    – with normal post no photo uploaded

    Installation 2:
    – only a few other plugins running
    – flickr authorization gives error message
    – test picture works!!!
    – with normal post no featured image uploaded, but image that is in the post gets uploaded!!!!

    Any idea what to look for? Is there a log file generated?

    Also: When I delete the plugin and install again all the settings are still there. How can I completely delete it?

    I would LOVE this to work again – let me know how I can help!

    Thank you!

    Best,
    Andreas

    Unfortunately the plugin still does not work! I have really loved to use this one and it would be great if Fran could make it work again!

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)