Support » Plugin: BAVOKO SEO Tools - All-in-One WordPress SEO » Wrong Protocol (http vs https)

  • Resolved wolkenkrieger

    (@wolkenkrieger)


    Hi 🙂

    Short story:

    functions.php line 940 ->

    $protocol = ($_SERVER['HTTPS'] && $_SERVER['HTTPS'] != "off") ? "https" : "http";

    should be

    $protocol = ($_SERVER['HTTPS'] && strtolower($_SERVER['HTTPS']) != "off") ? "https" : "http";

    because in some cases $_SERVER[‘HTTPS’] is ‘Off’ – like in my case 🙂

    then the autentification failed …

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author bavoko.tools

    (@bavokoservices)

    Hello wolkenkrieger,

    thank you very much for tracking that bug. We will fix it with the next update and we hope our plugin is running fine besides that 🙂

    Regards,
    BAVOKO Services

    PS: I will pin this post as a temporary workaround as it is just on point.

    hi bavako,
    i can not insert the activate key 🙁
    when i click acces token blocked i copy the code/acces key but i can insert him.
    How can i fix that?

    Greetz,
    Michel

    Plugin Author bavoko.tools

    (@bavokoservices)

    Hi michel1971,

    Are you just unable to paste/send the code or are you getting an error message in the process? If it is a problem with submitting, then we could provide a workaround to use an url for activating the key. If you are getting some kind of error message (from our plugin, WordPress, whitescreen of death, etc.) please attach a screenshot.

    Regards,
    BAVOKO Services

    PS: We are really sorry that this took so long. Our support has been on vacation last week.

    Plugin Author bavoko.tools

    (@bavokoservices)

    HTTPS fix added in version 1.2.9

    Regards,
    BAVOKO Services

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Wrong Protocol (http vs https)’ is closed to new replies.