Support » Plugin: Erident Custom Login and Dashboard » WP update problem

  • Bike Gremlin

    (@bikegremlin)


    Hello,

    Since the last WP update (5.4.), having this plugin installed and activated messes up the image upload (the upload button won’t work).

    Once the plugin is deactivated, it all works fine.

    Tried it on several different websites, with the same results.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Libin

    (@libinvbabu)

    Hi Bike,

    I’ve just checked it on my test website and the upload is working fine.
    Can you give me more details on this?

    Are you trying to upload image from a post/page’s image upload button or from Media -> Add New?

    Are you using the new Gutenberg editor or the old editor?

    Also, can you share with me your theme name and other activated plugins name?

    Bike Gremlin

    (@bikegremlin)

    The Media -> Add New is where the problem happens.

    Gutenberg editor, with GeneratePress theme.

    I tried disabling one by one plugin to see when it gets working.
    After disabling this one – upload works.
    Enabling it back again – clicking on “Upload” does nothing.

    Other plugins:

    AMP
    Easy WP SMTP
    Glue for Yoast SEO & AMP
    List category posts
    LiteSpeed Cache
    Newsletter
    reCaptcha by BestWebSoft
    Sassy Social Share
    Simple Yearly Archive
    Subscribe to Comments Reloaded
    Wordfence Security
    WP-PageNavi
    Yoast SEO

    Plugin Author Libin

    (@libinvbabu)

    Hi Bike,

    I’ve installed the GeneratePress theme and all other plugins you have mentioned above. Upload is working fine from the Media for me.

    I’ve also gone through the changes for WP 5.4 and didn’t find any breaking changes.

    Did you get any warning or error on the plugin page or on any other settings page?

    Is it possible for you to enable debug mode and check for any errors?

    Bike Gremlin

    (@bikegremlin)

    Site health says it’s fine.
    And wp-debug shows only a warning concerning newsletter plugin. But with that plugin disabled, it still won’t work.

    Tried on a relatively clean install – new, a few months old website, with very few plugins and the same theme – same problem.

    Then I tried using Chrome browser. It works in Chrome with no problems.
    Until the last WP update, a day ago, it worked in Yandex as well – have no idea why it won’t work now.

    Plugin Author Libin

    (@libinvbabu)

    In Chrome, while you are on Media page, can you do an inspect element, cmd + opt + I, and then click on the upload button and check for any errors logging in the console?

    Bike Gremlin

    (@bikegremlin)

    “Unchecked runtime.lastError: The message port closed before media-new.php:1 a response was received.”

    the “media-new.php:1” links to:
    https://www.example.com/wp-admin/media-new.php
    (example = website’s domain)

    When the plugin is disabled – the error is not shown. But when it is enabled (activated), the error is shown in Chrome as well (even though the add new media option still works in Chrome).

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘WP update problem’ is closed to new replies.