Support » Fixing WordPress » wp-admin/post.php

  • Hi,
    I am experiencing a problem with just one page on my website. As soon as I hit the update button, I am redirected to http://www.mywebsite.com/wp-admin/post.php and my changes are not saved.
    I have:
    – Deactivated and reactivated all plugins to check whether it was one of them bugging the whole thing
    – Updated WP_DEBUG file to true
    – Re-saved the Permalinks settings countless of times
    I have lots of content on this page. Could this be the problem? Thing is, all my other pages work fine… Some of them have more content than this one and it saves with no issue.
    Thanks for your help.

    • This topic was modified 1 week, 2 days ago by  Marius L. J.. Reason: Moved topic to appropriate forum
Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Moderator Marius L. J.

    (@clorith)

    Hi,

    Is this happening in the new 4.9 version (not yet released)?

    Hi Marius,
    Thanks for helping out.
    No my version has not yet updated to 4.9. So I am on the most recent one.
    Do you have any idea what’s causing the problem?

    Moderator Marius L. J.

    (@clorith)

    Hmm, I can’t say anything obvious comes to mind, do you have any error messages showing up, or is it just a blank screen?

    if it’s a blank screen, do you have access to your servers error logs, as a blank screen usually means something has been written to that file instead.

    It’s just a blank screen.

    I do have an error file in my .php files but I don’t know what to look for. Can you help identifying what I must look for inside these logs?

    Moderator Marius L. J.

    (@clorith)

    If you could provide a paste of the file content that would be the easiest, as it’s hard to say what to look for without knowing the root cause.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.