Support » Plugin: Swift Performance Lite » WP Admin Fails to Load

  • Been working on optimizing my small, personal site. Came across the Swift Performance Lite (SPL) plugin via a search when looking for some features. Installed the plugin and site works great…except for the wp-admin page – see attached link. When I go to the page in any browser, even incognito mode, fails to load the admin page to login.

    I was able to access my site via my cross-site tie in with WordPress.com and went through all the recent plugins. It was not until I disable the SPL plugin did the wp-admin page load; enabled the plugin and page fails to load. Disabled and re-enabled the other plugins I needed and page loads fine so fairly confident this plugin is causing the issue. Tried putting the page in the the exception list – no change.

    Turned on the log for SPL and only getting these entries for the page:
    2019-05-03 12:36 [Warning] 404 Error: /wp-admin/ ( Memory:10.11Mb CPU:2.48% )
    2019-05-03 12:36 [Warning] 404 Error: /wp-admin/ ( Memory:10.11Mb CPU:2.48% )
    2019-05-03 12:36 [Warning] 404 Error: /wp-admin/ ( Memory:10.11Mb CPU:2.48% )

    I see others have noted a similar issue but the topics that I have seen/searched for all show as Closed without any real resolution.

    Ideas or settings in SPL I change can to resolve this? Thanks in advance for any assistance!

    • This topic was modified 2 months, 2 weeks ago by  stiemkedotnet.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Contributor Fred

    (@fredawd)

    Sorry for your troubles, but it seems some deeper analysis is needed as login pages should be automatically exclude from cache, so please route your question to Swift’s Support lite-support@swteplugins.com. Thank you.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.