WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » WordPress 3.5 Issues

WordPress 3.5 Issues

  • Hi

    I uploaded the new version, WordPress 3.5 as soon as it was available but have come up with 2 issues so far:
    1)
    When I go down foir the next paragraph it does not retain the font so I have to reset it for every paragraph.

    How do I set a default font for my blog?
    2)
    When I add links, usually just after my post, when I save either as a draft or publish it loses the links which obviously is no good.

    Has anyone else reported this, any ideas?

    Thank you, in anticipation, for your help

    Phil

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 18 total)
  • WPyogi

    @wpyogi

    Forum Moderator

    Christine Rondeau

    @crondeau

    Volunteer Forum Moderator

    1)
    When I go down foir the next paragraph it does not retain the font so I have to reset it for every paragraph.

    This sounds very strange. And it sounds like there’s an issue with the theme.

    How do I set a default font for my blog?

    This is normally done in the CSS of your theme.

    I would try switching to one of the default themes like Twenty Twelve or Twenty Eleven and see if that fixes things.

    2)
    When I add links, usually just after my post, when I save either as a draft or publish it loses the links which obviously is no good.

    Not sure what you mean about “just after my post”. Are you adding these in the admin, in the template files? How are you inserting these?

    Hi
    After my post I usually add links to relevant articles for further reading by the usual method i.e. highlight the text, click the link button and paste the link into the box but as soon as I save, publish or draft the links become inactive
    Phil

    WPyogi

    @wpyogi

    Forum Moderator

    Did you try switching to twentyeleven theme?

    Can you post a link to your site?

    Hi

    Yes I tried Twenty Twelve and it is exactly the same, currently working through plugins but seruiously think it is down to 3.5, if the plugins don’y come up trumps what is the process to revert back to previous version?

    Phil

    Hello everyone, I installed WordPress 3.5 and getting several errors on my sidebar. Not sure what is going on. My URL is http://affiliatecentral.org. Any help I can get is much appreciated

    WPyogi

    @wpyogi

    Forum Moderator

    @gottitravel – per the forum rules, please start your own thread. And please also read the link above and follow the troubleshooting steps therein.

    Ok WPYogi! Will do now. Thanks!

    Hi

    Tried plugins but appears still the same, will have another look in the morning but looks to have been issued too soon, must be a problem with 3.5, really wish I hadn’t installed it now.

    there must be a lot of people having these problems, any other ideas?

    For now, it is time for bed, good night!

    Phil

    Hi

    With regard to links, all my posts have links at the end of the post but they were all posted before I upgraded but you can see what I mean by links!

    Again I know we must be patient but the amount of valuable time you can waste on something like this is frightening

    My site is http://www.itsjustlife.co.uk

    Remember the links are important enough but it is also the font size, to have to reset it for every paragraph is really annoying and it is the same after I have deactivated ALL my plugins!

    Thank you for your help, it is appreciated.

    Phil

    My problem is how to reorder my pictures in the gallery. I used to be able to do that And now I can’t figure out how to do it. I can see all the pictures in the gallery but can’t move them around. This is not a NextGen gallery, just regular media gallery.
    What am I missing?
    FordsFotos.net

    I’m having the EXACT same errors regarding links!
    When I add links into my post everything is fine, but when I press POST everything is gone!

    This is a really big problem guys, can’t add any links to the post anymore! There must me a lot of people with this problem right now.

    Please, help us!

    Moderator kmessinger

    @kmessinger

    d@fordadmin
    @luissal

    As per the Forum Welcome, please post your own topic. Posting in an existing topic prevents us from being able to track issues by topic. Added to which, your problem – despite any similarity in symptoms – is likely to be completely different.

    Moderator kmessinger

    @kmessinger

    @dalewood
    You do have some validation errors and javascript errors on the frontend.

    The backend is almost totally controlled by javascript. When you have the dashboard open use this to check for problems http://codex.wordpress.org/Using_Your_Browser_to_Diagnose_JavaScript_Errors

    Hi
    Don’t know what is happening, posted about 4 hours ago but seems to have vanished, as if it has been taken down.

    I am sorry to continually highlight errors with the 3.5 upgrade but they are a fact and it is no good hiding from them, WordPress is the worlds best blogging program even web site but this upgrade does not work, to repeat:
    1)
    I cannot maintain fonts when I paragraph down, need to reset fonts for every paragraph!
    2)
    At the bottom of every post I put links to relevant articles, highlight text, click link icon, insert link and save but when I save it messes up the spacing and the link vanishes!

    I have tried the Twenty Twelve theme and deactivated ALL my plugins but to no avail.

    Is no one prepared to help, just accepting you have a problem with 3.5 would be a step forward.

    I need to sort this out so can someone please, please either let me have a solution or outline a safe method of reversing the upgrade because everything worked fine before.

    Please just talk to me, I thank you, in anticipation, for your/any help.

    Phil

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 18 total)
  • The topic ‘WordPress 3.5 Issues’ is closed to new replies.
Skip to toolbar