Support » Plugins and Hacks » [Resolved] WordPress 3.5

[Resolved] WordPress 3.5

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author randyhoyt


    Thanks for reporting this issue. The Insert Into Post button is now working again. I’m still seeing some funny things in my environment: but I believe these issues are with my OpenPhoto account, not with the plugin or with the integration. The core functionality is working again.

    Hi randy

    Is is possible you could send me a screenshot of how the plugin works?

    I am looking to use it in my WordPress CMS backend, but first I wanted to “see it in action”. Unfortunately I haven’t seen pictures of this in the openphoto website.

    I just wanted to know how the plugin “appears” when creating a post.
    1. How does the button in the “New Post” page look like?
    2. After clicking on it, what happens?
    – A “gallery” appears with all your photos from Openphoto?
    – is there a search option to search by name? by tag?


    Csamardzich, I can contribute some help.

    Once you have it installed and configured to connect to your account, you should see it in the “add media” popup that shows up when adding a new post/page. If everything’s working right, you’ll see an “Openphoto” link on the left that will display available pics on the right when clicked.

    Thank you so much, Michael.

    And is it possible to search within these pics? by name or tag?

    Dunno about that much. I haven’t used the plugin very heavily.

    I just installed the plug in but when I click on the OpenPhoto I see no pictures at all. Does this plugin only work with certain versions of Word Press? I have 3.5.2 installed.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Resolved] WordPress 3.5’ is closed to new replies.