WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Transposh WordPress Translation » [Resolved] Widget not visible

[Resolved] Widget not visible

  • Hi there,
    I installed Transposh today and dragged the widget into the “default sidebar” pane under Appearance -> Widgets, but when I load the website, I can’t see the widget at all.
    I’m using WP 3.5 and the Annotum theme. I installed WP Super Cache and Transposh still said it couldn’t find a supported in-memory caching engine, so I’m not sure whether that has something to do with it.
    I looked in the theme’s php files and I found “wp_head” and “wp_footer” mentioned in the Transposh FAQ ( href=”http://transposh.org/faq/comment-page-2/”>
    under themes-related issues), so I don’t think it’s a theme-related issue but then again I don’t know much about the wp_head and wp_footer functions.
    Any help would be great.
    Cheers
    Pat

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Ofer Wald

    @oferwald

    Hello Pat,

    I guess you need to clear your cache,

    The in-memory caching has nothing to do with this (or supercache(

    can you go directly to another language page?

    Good luck

    Thanks for the reply – this is probably an incredibly stoopid question, but is the cache I need to clear where the files for my website are saved, or is it the cache in my web browser on my computer?

    Cheers
    Pat

    Plugin Author Ofer Wald

    @oferwald

    Hi,

    If you don’t know which cache to clear, you probably don’t have one 🙂

    Please contact us via the contact us form on our site, and specify your url and access details.

    Good luck

    Thanks for your help, I just thought I;d let you know that after updating to the latest version of WordPress (3.5.1) and Transposh (0.9.1) the widget is showing up on my site and working well 🙂

    Cheers
    Pat

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Widget not visible’ is closed to new replies.
Skip to toolbar