Support » Themes and Templates » Valid XHTML 1.0 Strict!

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • Joshua Sigar

    (@alphaoide)

    just wrap that “input” with “p,” or “div”

    alia

    (@alia)

    that does not work…. i’m trying i’m triygn m’i ritry…

    flakkito

    (@flakkito)

    Looks like you have a span tag that is incomplete.
    ’95:
    96:
    <div class=”metadata”>27.07.2005 at 09:07 </span>
    97: </div><!–div metadata end–>
    98: </div><!–div ende jedes Kommentares–>’

    Try to fix that and check it out. Alot of times if you have one little mistake it will make the validator spit out a bunch of errors when really its only one thing.

    Good luck;)
    Rob

    alia

    (@alia)

    i fixed it, but it still won’t work.
    if i insert, instead of the hole comments.php stuff, simply an Potatoe tag, it is strict Xhtml.
    so i think the fault has to be in the comments. php or in the function itself… i dunno

    alia

    (@alia)

    oh, i mean simply that i inserted < p > Potatoe < / p >, sorry.
    with that tag instead of the hole comments.php, the site is strict valid. What i am fuzzy about is, that i, if i insert some lines of strict written code in an strict xhtml document, how can it be that the two togoether give me a bad result.

    ps.:please excuse my english….

    flakkito

    (@flakkito)

    Dont worry, your english is fine;) Try taking out the last </div> before </body>. I did that and it validated. Also your comment form is okay so the problem is elsewhere.

    so try changing:
    <div class="clr"></div>

    </div>
    </body>
    </html>

    to:
    <div class="clr"></div>

    </body>
    </html>

    See if that helps.

    alia

    (@alia)

    my footer looks like this in the end:
    <div class=”clr”></div>
    </div>
    <?php do_action(‘wp_footer’); ?>
    </body>
    </html>
    the last</div> tag is a layout element (ends the wrap)
    so if i cut that out, my page looks really Picasso!

    the error i do not get rid of ist an input type “hidden”…

    flakkito

    (@flakkito)

    ok, I see….

    I put my comments.php here:

    http://pastebin.com/323420

    if you think the problem is with this file, compare it to mine. Let me know if this helps.

    Rob

    alia

    (@alia)

    I got it! i got it!
    as i am not a coder or a webdesigner, i do not know why and what exactly is causing the fault w/in the commentsform.
    BUT: if i disable the StatTraq plugin (StatTraq 1.0a beta) ,
    i get strict Xhtml validated even in the commentsform.

    if anyone is able to reproduce the error, perhaps one should feed back the StatTraq team

    bump:
    is anyone able to reproduce the error?

    http://wordpress.org/support/topic/34789

    “The official StatTraq is not compatible with WP v1.5.x. Try this version instead: http://www.adsworth.info/files/stattraq-for-1.5-2.zip

    And plenty of other bugs when doing a search for “StatTraq”. I even came across a thread where someone recommended to you an alternative stats plugin that doesn’t cause problems with XHTML.

    http://wordpress.org/support/topic/40510

    yes sure, i started this other thread after i thought this one was finished.
    I am using WP-ShortStat since, but, it ist not nearly detailed information like Stattraq can give…

    OK, i tried your http://www.adsworth.info/files/stattraq-for-1.5-2.zip
    but there is still the same error again:
    there ist some INPUT TYPE=”HIDDEN” that is not correctly inserted by Stattraq. I tried it with different comments.php, and there is always the same result…

    check it out here:
    http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fadablog.solar-afrika.de%2F2005%2F08%2F11%2Fzollner-mofas-und-50-millionen-unsere-erste-woche-in-ouagadougou%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&ss=1

    i don’t know. maybe it is my fault, maybe not…

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • The topic ‘Valid XHTML 1.0 Strict!’ is closed to new replies.