Support » Alpha/Beta/RC » URGENT: Posts Not Publishing

  • Resolved cjblythe

    (@cjblythe)


    I just finished a new post, but all that publishes is the title.

    I need to get this published and I’d hate to have to go back to my previous version of WordPress.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • I forgot, this was in the beta version 3.3.

    What theme are you using?

    WP 3.3 is not yet released. As such, there could be any number of conflicts between that version and any plugins or themes. Especially considering the jump in jQuery version.

    Does your post content save in the backend, and just not display, or what?

    I’m using my own theme that I created using Artisteer. Everything looks fine except the text of the post does not show at all. The heading and header and footer do.

    The post content is saved and visible in the editing screen, just not anywhere else.

    If I have to, I’ll go back to my previous version, but I’d really like this to stay as I really like the new features and usability.

    I’ve found the problem. I deactivated and then reactivated plugins one by one and discovered that it only happens when Easy Adsense Lite is used.

    Too bad. I really like that plugin, but I’m going to have to remove it.

    I’ve found the problem. I deactivated and then reactivated plugins one by one and discovered that it only happens when Easy Adsense Lite is used.

    Too bad. I really like that plugin, but I’m going to have to remove it.

    Thanks for your help.

    Moving into Alpha/Beta (since you’re using 3.3)

    Make sure you’re on 3.3-RC1 and try again?

    My posts aren’t publishing either. I just upgraded to the latest version of wordpress. It’s my first post to do since the upgrade! HELP please!

    PS My post does save.

    BetsyZenMama – Make a new post, out in the normal troubleshooting area. This one’s marked resolved.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘URGENT: Posts Not Publishing’ is closed to new replies.