Support » Plugin: Seriously Simple Podcasting » 'Upload file' button does not work

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Contributor Hugh Lashbrooke

    (@hlashbrooke)

    I’ll be releasing an update later today (v1.7.1) that should sort this out. If it still does not work after you have updated then please post on here again.

    Thanks,
    Hugh

    I did the update to 1.7.1 and it is still not working!
    -Edward

    Plugin Contributor Hugh Lashbrooke

    (@hlashbrooke)

    You need to have WordPress v3.5 or above in order for this to work. If you have the correct version of WordPress then please disable all of your other plugins to rule out a plugin conflict.

    i’m at 3.6.1 all other plugins disabled and still the same.
    this is issue was created by your last update. is the old working version available to roll back to?

    Plugin Contributor Hugh Lashbrooke

    (@hlashbrooke)

    Strange – I’ve tested this on numerous different servers and I’m unable to replicate the issue. If you do need to roll back your plugin version, you can download all the past versions here: http://wordpress.org/plugins/seriously-simple-podcasting/developers/. This issue came up in v1.7 for you so I would recommend rolling back to v1.6.1.

    I’ll do more testing around this, but I can’t think of any reason why it wouldn’t be working for you. If you come up with any reason why you think it could be happening then please post on here as it may help me with debugging.

    Sorry about the issue – if I can work out a solution I’ll post on here.

    Thanks,
    Hugh

    so i rolled back to 1.6.1 and it works just fine.

    Hugh…

    I really love your plugin.

    I too installed the new version. If you go to http://www.skiplacour.com and then click the “Podcast” link at the top, you’ll see that I am continuing to have problems.

    If you go to today’s podcast #43, it will not take you to the right page.

    All the podcasts before today (I updated last night) all work fine.

    This morning, it wouldn’t let me upload the photo. With your revision, it now lets me do that.

    But I can’t get it to show the episode.

    Also, when I tried to go back to the 1.6. version, it wouldn’t let me because of the existing file.

    Do I have to delete the old file before going installing the old? With that delete all my old podcasts?

    Thanks! Help me get this awesome tool working again!

    Plugin Contributor Hugh Lashbrooke

    (@hlashbrooke)

    You have posted this same question in three different threads now. Please do not do that as it muddies the support forum and makes things difficult to find. Please make a new thread for every new question. You have also resolved this issue yourself in another thread making it even more redundant to have it here.

    Plugin Contributor Hugh Lashbrooke

    (@hlashbrooke)

    It looks like the media uploading issue was only occurring in Firefox, which is why I missed it at first. I have remedied the problem now and have release v1.7.2 that contains the fix. The media upload function will now work in all browsers.

    Sorry for the delay in getting this sorted out, but it should all be working now!

    Thank you for the fix. I was having the same problem, but by the time I got a few moments to come over here and tell you, you’d already fixed it. Thanks!

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘'Upload file' button does not work’ is closed to new replies.