Support » Plugin: podPress » Upgrade script stuck

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 39 total)
  • Okay I’ve found there are errors, when the script is loaded:

    [02:30:58.351] Use of getAttributeNode() is deprecated. Use getAttribute() instead. @ http://www.####.de/wp-content/plugins/podpress/js/jquery/jquery-1.4.2.min.js?ver=3.5.1:48
    [02:30:58.351] Use of attributes' specified attribute is deprecated. It always returns true. @ http://www.####.de/wp-content/plugins/podpress/js/jquery/jquery-1.4.2.min.js?ver=3.5.1:48
    [02:30:59.778] SyntaxError: JSON.parse: unexpected character @ http://www.####.de/wp-admin/load-scripts.php?c=1&load%5B%5D=jquery,utils&ver=3.5.1:2

    Plugin Author ntm

    (@ntm)

    Thanks for the report! This interesting. Which web browser did you use? Which version?

    This problem might occur only in some browser. Do you have the possibility to open the admin pages with Firefox? it would be great if you could do this. If gets still stuck then it could be a problem which is related with the execution time limit for PHP scripts on the server. Do you know what the max_execution_time on your server is? (Plugins like the WP System Health could help finding it out.)

    Browser is Firefox 20.0 (all stuff-blocking addons disabled) and also same result in IE9.
    ‘max_execution_time’ is set to 1800(Local Value) and 60(Master Value)
    It’s a managed hosting package.

    Plugin Author ntm

    (@ntm)

    I will do some tests tomorrow. So far I have tested only with stable Firefox versions (e.g. 19.0.2) and unfortunately I installed the upgrade to IE 10 last week. I can not reproduce this situation nor the error message in IE 10. But I will do a roll back tomorrow.

    same problem on osx mountain lion in both chrome and mozilla firefox.

    Plugin Author ntm

    (@ntm)

    @thelanj: Please, look for related error messages in the javascript consoles of your browsers and post them here. It would be great if you could also post the version numbers of your browsers.

    @jbc3k: I have deinstalled the IE 10 and made several tests with the IE 9. But I could not reproduce the problem nor could I see the error messages you have posted.
    Are these error message from the javascript console of your Firefox 20?

    Yes they are.
    I can try to run the scripts on Mac (Safari/FF) tomorrow from work.

    Plugin Author ntm

    (@ntm)

    @jbc3k: I installed Firefox 20b4 a couple of minutes ago (my OS is Win 7 Professional 64bit). But I could also not reproduce the situation. Do you uses special web developer Add-Ons in your FF?

    Plugin Author ntm

    (@ntm)

    For all who encounter this or other problems with this part of the upgrade, I will tell you that this part of the plugin will effect only the statistic database tables of podPress. Nothing else. This process will correct entries which were made with podPress 8.8.10 – 8.8.10.12.

    Tried it today on Safari(don’t know which version but it was a fresh updated OSX10.8.something) and FireFox 19.
    All same result. I don’t think this is a browser issue. 🙁

    Plugin Author ntm

    (@ntm)

    All same result. I don’t think this is a browser issue.

    Yes, it seems like the cause of the problem in your case is not browser-related.

    Do you get in all browsers the same error messages? Or do you get them only in the Firefox browser?

    How many entries are in the _podpress_statcounts and how many are the _podpress_stats table? Is one of them empty? Which one?

    I have to check for the error-output on other browsers on monday, don’t know where the error-consoles are.

    mcwp_podpress_statcounts has 10 entries
    mcwp_podpress_stats has 6,190 entries

    none empty

    I’m also stuck on that dialog over here, doesn’t look like a browser-related issue at all although I’m using Chrome’s latest version on my Mac.

    What should I do to clear it out and be able to continue using podPress?

    Plugin Author ntm

    (@ntm)

    What should I do to clear it out and be able to continue using podPress?

    Since this part updates only older statistic table entries, you may skip it: http://wordpress.org/support/topic/alternative-for-updating-wp_podpress_stats
    But you should follow these instructions only if you are experienced with the database interface! Make a db backup before you try custom db commands!

    But in order solve this issue it would be helpful if you could describe a little more what you mean with “stuck”. (e.g.: When (during the upgrade of which db table) does it stop? Does the dialog appear at all? Can you observe Javascript errors? Which WP version do you use?)

    I’m not comfortable with those DB commands, so I won’t do it.

    Whenever I go to General Settings inside podPress, the page loads and this dialog box appears:

    http://d.pr/i/dJYL

    It’s stuck there. I can close the box, but this doesn’t go away from the top of my WordPress Admin:

    Notice: The podPress upgrade is not complete. Please, go to the General Settings page of podPress to finish this process manually.

    I’m using WP’s latest version.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 39 total)
  • The topic ‘Upgrade script stuck’ is closed to new replies.