Support » Plugin: Ultimate Maintenance Mode » Update to version 1.5.2

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author John Turner

    (@johnnytee)

    hum, did you have it in the description field? The editor might be striping it out. I’ll add a custom css field in the next release!

    When I had asked about changing the colour previously, you said to target the headline with css. .modal-header h1{}. I put it into the bootstrap.min.css file and it worked fine. This is a very minor issue and does not detract from the excellent utility of this plug-in, but a custom text colour option would be nice.

    Hi John,
    In addition to the issue above, I just found out that my screen shot had also disappeared. After reinstalling, it was almost black because the opacity was again .modal-backdrop,.modal-backdrop.fade.in{opacity:0.8;filter:alpha(opacity=80);}, my 0.5 and 50 settings having been stripped out. Perhaps the opacity is another item that you may be able to put into the next release of this great plug-in.

    Hi John,
    In addition to the issue above, I just found out that my screen shot had also disappeared. After reinstalling, it was almost black because the opacity was again .modal-backdrop,.modal-backdrop.fade.in{opacity:0.8;filter:alpha(opacity=80);}, my 0.5 and 50 settings having been stripped out. Perhaps the opacity is another item that you may be able to put into the next release of this great plug-in.

    Plugin Author John Turner

    (@johnnytee)

    Yeah, it appears the WordPress editor is striping it out. You might try to add it back in. I’ll look into adding this as a feature!

    Since I had noted the code that was affected, no problem to change the opacity values back to what I needed. Would the update have stripped my screen shot? Whatever, all is OK and working well. I look forward to a update with the new features.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Update to version 1.5.2’ is closed to new replies.