Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Thumbnails not generating

[Resolved] Thumbnails not generating

  • Hi,

    Thank you so much for your work on this. I was just trying to put up some videos from Christmas and the thumbnail generating isn’t working. I am on WordPress 3.5 and 2.0.6 of your plugin.

    I can upload a video but when I click on “Generate” or “Randomize” nothing happens. In the previous version of WordPress everything worked great. For this one I click the buttons and nothing happens. Would love to have it working again.



Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Kyle Gilman


    Yes, there were a LOT of changes to the media attachment pages in version 3.5. One of those changes broke the thumbnail generating. I have most of it figured out and will be releasing a compatible version soon. For now I recommend any users wait to upgrade to 3.5.

    Make sure you don’t have a space in the file name or the thumbnail will not generate. I’m using WordPress 3.5 and everything works.

    Plugin Author Kyle Gilman


    Eric, it works now because I updated the plugin a couple weeks ago so that it’s compatible with WordPress 3.5.

    I’m concerned about the problem you’re having with spaces in the file name. WordPress converts spaces to dashes when you upload a file, so you’re encountering this problem in the “Embed Video from URL” tab, correct? I think I see why that would cause an issue and I’ll fix it in the next release.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] Thumbnails not generating’ is closed to new replies.