WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] The plugin does nothing

[Resolved] The plugin does nothing

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author bnovotny

    @bnovotny

    Well I can’t help you if that is all you are going to say, it works fine for over 10k users.

    What else can I say. I confiured it. chose additional fields, saved, the fields are in black. I am adding a new user and the fields are not there. Nothing. I don’t know about the 10 K. Did you speak with them all?

    Plugin Author bnovotny

    @bnovotny

    They all use it. Did you save the fields for registration form?

    I did. I tried on a different site with different theme and plugin and I could not make it work. I am using WordPress in Hebrew which is right to left. Maybe that is the issue?

    Plugin Author bnovotny

    @bnovotny

    I don’t know, it is hard to say, it could be that or another plugin. It is known that it won’t work on multisite at this time either. It is hard to say without being able to physically look at it and see what is happening. I do know that it works on most instances and combinations of WordPress, however the Genesis framework and theme my login and a couple other registration & security plugins seem to give it issues at times. Wish I could help you more, but I would need to have more information to do that. Let me know if there is more I can do for you.

    I can let you in the dahboard to have a look if you want

    Plugin Author bnovotny

    @bnovotny

    I can have a look, can’t promise anything but can get a better idea of what is going on at least and might be able to fix it. You can contact me with details here:

    For better security

    Sent

    Plugin Author bnovotny

    @bnovotny

    ok

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘[Resolved] The plugin does nothing’ is closed to new replies.