• Resolved ThomBouman

    (@thombouman)


    The form was working fine for more than a year.
    Giving succes message and sending admin emails.

    Suddenly it all stopped.

    It said the template was outdated so I chose another.
    Still it is not working.
    After submission it is stuck in loading. No success message… nothing.
    I do see the submission showing up in the backend.

    Please advice.

    Thom

    Server Settings

    Operating System: Linux (64)
    PHP Version: 5.6.35
    Server: Apache/2
    MySQL Version: 5.6.27
    SQL Mode: NO_ENGINE_SUBSTITUTION
    PHP Allow URL fopen: On
    PHP Max Upload Size: 32M
    PCRE Backtracking Limit: 1000000
    PHP Max Post Size: 32M
    PHP Max Script Execute Time: 60
    PHP Memory Limit: 256M
    Memory usage: 27.96 MByte
    PHP Exif support: Yes (V1.4 )
    PHP IPTC support: Yes
    PHP XML support: Yes

    Graphic Library

    GD Version: bundled (2.1.0 compatible)
    FreeType Support: Yes
    FreeType Linkage: with freetype
    T1Lib Support: No
    GIF Read Support: Yes
    GIF Create Support: Yes
    JPEG Support: Yes
    PNG Support: Yes
    WBMP Support: Yes
    XPM Support: No
    XBM Support: Yes
    WebP Support: No
    JIS-mapped Japanese Font Support: No

    Active Plugins

    ActiveCampaign
    Artbees Themes Captcha
    iThemes Security
    Pixel Cat Lite
    Form Maker
    WPBakery Visual Composer (Modified Version)
    Really Simple SSL
    Regenerate Thumbnails
    Slider Revolution
    Say What?
    The Events Calendar Shortcode
    The Events Calendar
    Yoast SEO
    Smush
    Subscribe Form by Arrow Plugins
    WP GDPR Fix Pro

    Active theme

    Jupiter Child Theme

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 1 replies (of 1 total)
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Stuck in loading after submission’ is closed to new replies.