Support » Plugin: Content Control - User Access Restriction Plugin » Strange behaviour in text editor view

  • Hi

    I’ve picked up an issue when writing code in the text editor view on this page.

    If i create a link:

    https://www.mydomain.com/registration-request/

    It outputs the following in the browser:

    https://www.mydomain.com/"https://www.mydomain.com/registration-request/"

    for the link to work I need to enter this:

    <a href=registration-request>Registration Request</a>

    —————————————————————–

    and if I create an CSS ID on a div:

    <div id="CSSSelectorName">this is the content of the div.</div>

    It outputs the following in Chrome’s inspector:

    <div id="\&quot;CSSSelectorName\&quot;">this is the content of the div.</div>

    So there seems to be an issue with how quotes are handled I think?

    Thanks

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author danieliser

    (@danieliser)

    @darrylr – Should be easy enough to track down. I have a feeling that the issue may be in filter ordering or applying core the_content filters to our restricted content.

    See this line: https://github.com/JunglePlugins/Content-Control/blob/master/classes/Site/Posts.php#L16

    Since its called so late at 1000 priority (which is needed to make sure filtered content is also removed when restricted).

    The problem I believe is that the filters applied normally to the_content are not being applied to the content from our editor.

    If you adjust that line to be 1 it would indicate if I’m correct by fixing that problem, though won’t be the permanent fix.

    Likely we will end up adding in some processing of the core filters only against the restricted content. Let me know if you can try the above test.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Strange behaviour in text editor view’ is closed to new replies.