Support » Plugin: AMP for WP - Accelerated Mobile Pages » Some pages working – some not

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Should probably mention that posts are working perfectly

    Plugin Contributor ampforwp

    (@ampforwp)

    Hi @tmeldgaard,

    Thank you so much for using our plugin and I apologize for this inconvenience.
    There are some bugs due to recent updates, please read more about it here: https://wordpress.org/support/topic/fatal-error-after-update-please-read-this-before-posting-a-thread/

    We have released 2 updates on that day only but some issues are still there. We are working on it and going to release another update ASAP and I assure you that all issues will be resolved soon. If you face any more issues, please report us immediately we will look into them as well.

    Regards
    Marqas

    Thanks for your speedy answer.

    I don’t think the issue is related to the current modification of the original AMP plugin. It was present before but I tried to solve it on my own.

    But I gues I have reached a dead end 🙂

    /Torben

    Plugin Contributor ampforwp

    (@ampforwp)

    Hi @tmeldgaard,

    Correct me if I am wrong, you mean to say that some pages are not working even with previous versions?

    Correct . Didn’t work before.

    I believe I have changed the url on those pages with a 301 redirect due to SEP at some point. Maybe it’s related to that?

    DOOOH!

    Turns out that i have made redirects from the amp version to non-amp myself when I used another plugin that did not work.

    I appologize for the inconvinience!

    /Torben

    Plugin Author Ahmed Kaludi

    (@ahmedkaludi)

    Hi @tmeldgaard

    I’m glad to hear. We are soon going to release another update which will solve alot of reported issues as well.

    Regards,
    Ahmed

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Some pages working – some not’ is closed to new replies.