WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Singlepic Preview not working

Singlepic Preview not working

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Having the same exact issue. SinglePic will not preview

    Same here. All other types (slideshow, imagebrowser, nggallery) work except singlepic. Displays [SinglePic not found] instead.

    I am having the same issue. For some reason the image id is linking to a strange path in the uploads folder rather than the /gallery/ folder which is where all of my images are. Any ideas?

    my issue only happen after upgrade to nextgen gallery 1.9.11

    1.9.12 – still have the same issue for me.

    Hi,

    I have the same problem. On post preview it only shows [singlepic id=448 w=500 h=500 float=center] but not the image.

    Still no solution?

    Im having problems as well with single picture short codes not displaying the thumbnail image.

    I have tried upgrading to v2 + and just tried the latest version V2.0.40 – 11.26.2013

    No of the old style short codes are working for single images on the my site with the plugin V2

    If I try to add a new short code following the steps with add media it will put short code in [singlepic id=xxx w=120 h=90 float=center] but will also not show the thumbnail image in the post.

    Clicking on the missing image will bring up the full size one.

    Going back to v1.9.13 of the pluggin and the original short codes work.

    Has anyone found a solution preferably to getting either short codes working?

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Singlepic Preview not working’ is closed to new replies.