Support » Plugin: Advanced Custom Fields: Leaflet Field » Shapes not saving

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Also, and this is a separate issue, when I try to change the default settings like zoom, map type, or default lat lng it won’t save my choices.

    Plugin Author jensnilsson

    (@jensnilsson)

    Hello Mattbob, thanks for reporting.
    I will take a look at this later tonight and get back to you.

    Btw which version of ACF are you using?

    Plugin Author jensnilsson

    (@jensnilsson)

    Hi again, found the issue with polyline/shapes and fixed it in version 1.2.1 of the plugin. Please download the new version and try if it works on your end as well.

    About the default settings, I’m guessing you can save the actual values when editing the field group but when looking at the field in an existing post/page it’s not at the expected lat/lng or zoom-level. Am I right?
    It’s a bit more tricky since the fields stores the state of each map when saving a post/page and renders it in that exact way when loading it again.
    It could be solved by providing a setting that the field-settings for lat/lng and zoom-level would always override the fields stored state.

    However it does not store map-provider in the field itself so that makes me a bit unsure about if you actually mean the “Edit Field Group” screen?

    That seems to have fixed it the shapes saving without a marker. Thank you so much!

    You’re right I can save the values in the post/page and when I view the post/page it looks just right. It’s only in the default custom field settings on the Edit Field Group screen that I can’t change the default zoom, lat/lng, or map type.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Shapes not saving’ is closed to new replies.