Support » Plugin: Simple Side Tab » Settings Not Updating

  • Resolved dwang1109

    (@dwang1109)


    Hi – I installed the plugin and updated the settings for the tab name, URL and Color. However it doesn’t update. Do you know why that is and how i can get it to update? I currently have it disabled since it’s not working. Thank you in advance.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author srumery

    (@srumery)

    Hello @dwang1109,

    Are you using any kind of page caching? That would delay the tab from displaying. If you share a link to the site, I can take a closer look.

    Scot

    Plugin Author srumery

    (@srumery)

    … Do you mean that the tab isn’t displaying or the settings are not saving?

    dwang1109

    (@dwang1109)

    the tab shows up but it’s the default text and color. the settings doesn’t save. I’ve deactivated it for now since it’s not working. I cleared all history/cache and even tried in IE, Chrome and FF.

    Plugin Author srumery

    (@srumery)

    That sure seems strange. Are you able to change and save settings in other plugins? Can you provide a link to the site so I can take a look?

    dwang1109

    (@dwang1109)

    yes, it’s Certona.com. Does it need to be activated?

    dwang1109

    (@dwang1109)

    I just reactivated it and it’s working now.

    Plugin Author srumery

    (@srumery)

    I’m glad it’s working now! 🙂

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Settings Not Updating’ is closed to new replies.