WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » RSS does not resolve

RSS does not resolve

  • ever since I upgraded to 3.7.1 and now 3.8 I get this error when I try to use the RSS feed. It was working perfectly before version 3.7

    XML Parsing Error: XML or text declaration not at start of entity
    Location: http://12hourdealsforyou.com/feed/
    Line Number 3, Column 1:<?xml version=”1.0″ encoding=”UTF-8″?>
    ^
    on of my sites where this is happening is
    http://12hourdealsforyou.com

    How do I go about fixing this?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Moderator kmessinger

    @kmessinger

    •Check your wp-rss2.php and wp-atom.php files for blank lines outside of <? and ?> bracketed sections.
    •Check your wp-config.php file for blank lines outside of <? and ?> bracketed sections.
    •Check your theme’s functions.php file for blank lines outside of <? and ?> bracketed sections.
    •One by one, disable plugins and revalidate until you isolate the one causing the problem.

    Thank you for your help but I could not fix the problem.
    I have 15 sites 10 of which are still on WP 3.6 and those rss feeds work perfectly fine.
    the remaining five are on 3.7.1 or 3.8, and none work.
    I removed all plugins and with all removed the feed does not work.
    there are no blank lines that I can find in any of the above mentioned files.

    Is there a plugin that I can install that will give me the RSS ability?
    thanks

    Moderator kmessinger

    @kmessinger

    Can you post a url for a working site? I’d like to compare the source code.

    Does this happen with the default theme?

    I am not aware of a plugin for this. RSS is built into WordPress so something from the outside is causing the problem.

    Moderator kmessinger

    @kmessinger

    All seems ok now. Just a little slow.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘RSS does not resolve’ is closed to new replies.
Skip to toolbar