WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Contact Form 7 » [Resolved] Problems with Internet Explorer

[Resolved] Problems with Internet Explorer

  • We are having problems with the last 2-3 versions of Contact Form 7 with users trying to submit forms in IE. They hang and do not send. No problems with Firefox or Chrome – but the problem exists with all versions of IE. We have a number of WP sites. The ones we have not recently updated to the latest versions of Contact 7 have no problem, but the one site we have updated experiences this problem. Even the recent update to 3.7.1 does not fix the problem. I hope this gets fixed, we are losing business over this problem!

    https://wordpress.org/plugins/contact-form-7/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Just a follow up – 3.7.1 and 3.7 have this problem – 3.6 did not have the problem with IE. Also by hang I mean they get the spinning icon and it just keeps spinning rather than successfully sendiong as it usually does.

    Same problem here. Hope this will be fixed. The only thing I can imagine to do is, make a note “People, stop using IE!” above the contact form. I only think my client doesn’t like that :-).

    We just updated to Contact Form 3.7.2 and tested with 3 versions of IE – 8, 9 and 11. All seems to work fine now and the problem appears to be fixed.

    Resolved – THANKS!

    Thankssss!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] Problems with Internet Explorer’ is closed to new replies.
Skip to toolbar