WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Problem with overlay

[Resolved] Problem with overlay

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author GhozyLab

    @ghozylab

    Hi FastSnatch,

    Thank you very much for your input. I forgot to upload styleswitcher.js file, now it just uploaded. Please remove the plugin and re-install, let me know…

    Hey!

    Thanks for the quick reply!

    It works now!

    Regards,
    Thomas.

    Hey Guys, awesome plugin! Unfortunately, I have the EXACT SAME problem with overlay. When I click on the thumbnail, the photo opens but not in the center of the page. The photo opens at left-bottom.
    You can see the “bug” here : https://kinkiepink.com/new-gallery-test/

    How do I know if the version that I downloaded has the styleswitcher.js file?

    Respectfully,
    Ivan

    FastSnatch, was your issue with the overlay resolved?

    –Ivan

    got same problem at:

    http://www.plastkar.com.pl/?page_id=68

    i had change themes for standard (ten, eleven even thirteen) – problem is still on page.

    can you fix it?

    I bought and downloaded easy_media-gallery_pro_v-1.3.1.7 and there is styleswitcher.js but it wont work correctly

    I had pay for this $24 and have no answer from technical support. Its not fair.

    Plugin Author GhozyLab

    @ghozylab

    @kendy77

    We already reply your support request email, but we always get error message :

    This message was created automatically by mail delivery software.
    
    A message that you sent could not be delivered to one or more of its
    recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
    
      xxx@xxx.ingo
        The mail server could not deliver mail to xxx@xxx.ingo.  The account or domain may not exist, they may be blacklisted, or missing the proper dns entries.
    
    ------ This is a copy of the message, including all the headers. ------

    Test what’s wrong, disable all your other plugins and switch to the default WordPress theme such as Twenty Twelve or Twenty Eleven for a bit. If the problem persists with the default theme and all other plugins disabled, please contact us.

    Its still a problem- i have only yours plugins installed and as i wrote before the problem is with all themes, even default

    And my address is .info not .ingo – my fault, sorry

    Plugin Author GhozyLab

    @ghozylab

    @kendy77

    Case Closed

    Continue via email

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘[Resolved] Problem with overlay’ is closed to new replies.