Support » Plugin: YOP Poll » Problem with Multisite

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author YOP

    (@yourownprogrammer)

    Hello

    Current version of YOP Poll does not work on network activated.

    We are working on a fix for this and will release a new version when completed.

    Best Regards,
    YOP Team

    When not network activated, activating it on the main site doesn’t work, either. Only works on sub-sites.

    Plugin Author YOP

    (@yourownprogrammer)

    Hi babbsela,

    We are currently working on a new release that will also include a fix for this.

    Best wishes,
    YOP Team

    Hi guys are you any closer to making this plugin multi-site compatible?

    Perhaps my issue isn’t related, but, my poll seems set up correctly yet the DOM only shows:

    <div id="yop-poll-container-1" class="yop-poll-container">
    <div id="yop-poll-container-error-1" class="yop-poll-container-error"></div>
    <form id="yop-poll-form-1" class="yop-poll-forms"></form>
    </div>
    Plugin Author YOP

    (@yourownprogrammer)

    Hi daki-san,

    Instead of trying network activation you could activate the plugin for each site.

    Best wishes,

    YOP Team

    Has there been any progress on the MU version? I have installed it and tried activating it for the individual site and there is no admin panel for the plugin. It just doesn’t seem to work.

    Network activation doesn’t seem to work either. Thanks.

    Hi there! I would like to use this plugin on my WP network.
    Does it works fine in your wordpress multisite installation?

    Plugin Author YOP

    (@yourownprogrammer)

    Hi davide81,

    We ran some tests and it works properly in multisite.

    Regards,

    YOP Team

    Great! Thanks for your reply!

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Problem with Multisite’ is closed to new replies.