Support » Plugin: WooCommerce Product Attachment » Problem when select from library

  • Resolved eqro

    (@eqro)


    Hello. I have a problem with this module when I select attachment from library.
    If I upload new pdf, work good, but if I selected from library nothing happenes. (It’s save only in admin page. In wp_posts I don’t have new line with url for attachment).

    Thank you!

    • This topic was modified 7 months, 4 weeks ago by  eqro.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author MULTIDOTS

    (@dots)

    Hello,

    Thanks for getting in touch with us.

    We have checked out at our end and it works fine, I think this is site specific issue.

    Please create support ticket on our support panel : https://store.multidots.com/dotstore-support-panel/

    So, our technical team will look over it and provide you guidance on this.

    Thank You,
    Multidots.

    Thank you for reply! I created ticket.

    I have another question: Now, I get attachment for product, from wp_posts. I have a query with id_product and ‘post_type’ => ‘attachment’, ‘post_mime_type’ =>’application/pdf’.

    How i can get attachment for product in another mode? I need only URL for PDF.

    • This reply was modified 7 months, 3 weeks ago by  eqro.
    Plugin Author MULTIDOTS

    (@dots)

    Hello @eqro,

    This is coding level question and custom requirement so either you can check name from the database and find out the attachment name and key based on that you can get the url only or you can create support ticket from here to get more information.

    Let me know still you have any question.

    Thank You,
    Thedotstore support team.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.