WordPress.org

Forums

previous posts link missing (7 posts)

  1. Simonmiller
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hi,

    My "previous posts" link seems to have dissapeared from the bottom of my main page. I'm not really sure where and into which document to paste the code for this - can anyone help please?

    My site is http://www.simonssite.com.

    Thanks for your help!

    Simon

  2. gpensiero
    Member
    Posted 8 years ago #

    --
    the exact thing has happened to me...i have the last 4 posts and the others are gone...please help!

    http://www.genepensiero.com/jr/blog

  3. jdybka
    Member
    Posted 8 years ago #

    I am having the exact same issue. I am using
    <?php posts_nav_link('') ?>

  4. gpensiero
    Member
    Posted 8 years ago #

    --
    my problem ended up being an archiving issue within the code of my theme. i ended up have to abandon the theme and starting anew.

    good luck to you guys.

  5. gingerpixel
    Member
    Posted 8 years ago #

    Just in case anyone's looking for an answer to this. If you have the Adhesive plug-in then that may be the culprit. I lost my Previous/Next links when I upgraded to 2.1 and as soon as I deactivated Adhesive they came back.

    Hope this helps someone out there :)

  6. shmooo
    Member
    Posted 8 years ago #

    It's 2 months later, but I'm searching for a fix to this same problem and deactivating the Adhesive plug-in did the trick.

    Thanks for posting this!

  7. harperbruce
    Member
    Posted 7 years ago #

    That indeed is the answer. I went through theme after theme, looking for a solution. What's the bug in Adhesive? -- though I so rarely use sticky posts that I might as well just pull the plugin period.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic