Support » Plugin: WP Splash Image » [Plugin: WP Splash Image] Not working anymore after update

  • Resolved jeremie_j

    (@jeremie_j)


    Hi

    I had this plugin working great with my thems and an up-to-date version of WP. Today I was offered to update the plugin, which I did.

    Now I cannot have it working again.

    So far :
    I’ve desactivated all the other plugins
    I’ve tried many combinations of the settings,
    I’ve deactivated-reactivated it.
    I’ve tried the “launch before page” option, putting code in head
    I’ve uninstalled/deleted the files & reinstalled the plugin
    Nothing works.

    Please help..
    Thanks a lot

    http://wordpress.org/extend/plugins/wsi/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author ben-barbier

    (@agent022)

    Hello,

    What is your theme ?
    1- could you test with the default wordpress theme ?
    2- what is your actual theme ? could you send it to me (for test)…

    Tkx a lort !

    ++

    jeremie_j

    (@jeremie_j)

    Thanks for your quick reply

    The site is in production now, I cannot switch back to default theme

    I’m using Gleam (http://www.elegantthemes.com & http://elegantthemes.com/preview/Gleam/) which uses a lot of Js, but until now this theme and your plugin where working fine together.

    Plugin Author ben-barbier

    (@agent022)

    Hello,

    Could you send me your theme please ?
    My email : benjamin.barbier@dark-sides.com

    Tkx a lot, I’ll fix the problem as soon as I received your theme.

    ++

    Plugin Author ben-barbier

    (@agent022)

    Hello,

    I’ve fix a new problem of compatibility in version 2.6.4.
    Now, I think all problems (for the splash display) are solve 😉

    PS : Don’t forget to rate my plugin on wordpress.org (I get paid with stars ^^)

    ++

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Plugin: WP Splash Image] Not working anymore after update’ is closed to new replies.