WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Testimonials Widget » [Resolved] [Plugin: Testimonials Widget] Warning: Missing argument 2

[Resolved] [Plugin: Testimonials Widget] Warning: Missing argument 2

  • I have loaded the Testimonials Widget as a sidebar widget on a site, and created three testimonials that I want to cycle through.

    The widget displays the testimonials fine, but just above the sidebar heading “Testimonials,” the following text is displayed:

    Warning: Missing argument 2 for standard_process_link_post_format_title() in /home/chery/public_html/wp-content/themes/standard/functions.php on line 2743

    I have no idea what this means, or how to fix it. Suggestions are welcome! 🙂

    Regards,
    Tara

    http://wordpress.org/extend/plugins/testimonials-widget/

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Michael Cannon

    @comprock

    Tara,

    Your error message is from your theme, not Testimonials Widget. Next, it’s a warning and technically one you can ignore, but it does mean that something isn’t right.

    The best way to fix this is to ask your theme developer to investigate. If you still need help, please contact me at http://typo3vagabond.com/contact-typo3vagabond/.

    Michael

    Plugin Author Michael Cannon

    @comprock

    Seems that a “the_title filter fix” was needed.

    Please try Release 0.2.12.

    Thanks, Michael! I appreciate the great support! The fix works like a charm. 🙂

    I am having the same problem, but not with this plugin. The theme developer says that the second argument is there, so it is a problem with the other plugin that is not seeing or finding the second argument.

    Any further input on how this was fixed?

    Plugin Author Michael Cannon

    @comprock

    Is it a widget having the trouble? If so, my trouble was using the wrong filter. The correct looks like the following.

    $title = apply_filters( 'widget_title', $instance['title'], null );

    Tyler

    @evpstud

    I was having this issue with the premium theme ‘Standard’ and fixed it by changing line 2769 of the functions.php theme file to:

    add_filter( 'the_title', $title, $id, 'standard_process_link_post_format_title', 10, 2 );

    Plugin Author Michael Cannon

    @comprock

    Tyler, Thank you for the tip. Was there anything further needed?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Testimonials Widget] Warning: Missing argument 2’ is closed to new replies.
Skip to toolbar