WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: Simple Lightbox] SLB not working

[Resolved] [Plugin: Simple Lightbox] SLB not working

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Archetyped

    @archetyped

    The site has a couple JavaScript errors upon loading. This can stop other scripts (included SLB code) from functioning.

    SLB should operate normally once the blocking issues are resolved.

    I resolved JS error, but I also switched site to default WP theme (twenty eleven 1.3) and plugin still didn’t work.

    Plugin Author Archetyped

    @archetyped

    Can you provide a link (the previous post’s link still exhibits the same errors)?

    Plugin Author Archetyped

    @archetyped

    Assumed resolved.

    Dave

    @deeve007

    Nope. As with many posts here, no resolution coming from plugin developer or anyone else.

    Rather than assuming just ask next time, happy to respond. ;o)

    Plugin Author Archetyped

    @archetyped

    A request for more information was made 4 months ago. If the issue is still not resolved, please provide a link to a page that exhibits the issue and I would be glad to take a look.

    Dave

    @deeve007

    I had to use another plugin for that page as I could wait for a solution.

    The issue is probably one of Jquery conflict, which seems to happen a lot for various plugins. Often changing “$” to “Jquery” solves it, bit I’d rather the plugin developers were the ones to make the change so updates don’t cancel it out if I’m not careful.

    Plugin Author Archetyped

    @archetyped

    SLB loads and works with jQuery in a way that isolates it from conflicts with other code.

    Marking this issue as resolved as SLB is no longer in use at the link in question. If you decide to use SLB again in the future and experience the same issue, then please feel free to provide additional details regarding the issue. Notably, a link to a page that exhibits the issue is quite important as it is very unlikely that an issue will be resolved without being able to observe or reproduce it.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Simple Lightbox] SLB not working’ is closed to new replies.