Support » Plugins » [Plugin: Shadowbox JS] Suddenly stopped working.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Please see this topic in the support forum for this plugin.

    http://forum.sivel.net/viewtopic.php?id=78

    I have the same problem, was working this morning, now no more. I have the proper rel=shadowbox inserted in the html, and I checked the above forum’s possible fix, but that tag is in fact in my footer.php. Hoping for someone to shed some light on why suddenly it would stop working.

    @gladlotus: Without a link to your site it will be difficult to diagnose. Please provide a link to your site, preferably to a post or page that is not working correctly.

    oy- i bn trying to figure a way to load the FlashVars so that i have a unique image viewed with posts containing links to music files loaded by Shadowbox – never to any avail as im not a programmer, just a front end guy – but this time around i messed things up somehow. i wrote a custom field containing a Javascript snippet to load the flashvars for the JWPlayer in a post:

    <script type='text/javascript'>
    var s1 = s1.addParam('flashvars','image=http://purekreation.com/wp-content/uploads/6hnksn.gif');
    s1.write('preview');
    </script>

    needless to say it didnt work but now the Shadowbox plugin has ceased to function at all:
    purekreation.com/

    any thoughts?

    ok so i exported the SQL from my wp_posts table and started with a fresh database, imported old posts and all seems back in order, but i’d still like to know how/why that Javascript insertion mucked things up if you have any clues..

    The Shadowbox JS plugin under the advanced settings on the settings page has a field for entering custom flashvars.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Plugin: Shadowbox JS] Suddenly stopped working.’ is closed to new replies.