WordPress.org

Forums

SFCe - Graph API Create Event
Having some trouble integrating plugin (9 posts)

  1. angsty
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've installed SFC and it appears to be functioning as intended. However, event creation is not functioning. In the configuration page I get these errors:

    Warning: func_get_arg(): Argument 0 not passed to function in /home/fct_admin/friendsofthecumberlandtrail.org/wp-includes/functions.php on line 640

    Warning: func_get_arg(): Argument 0 not passed to function in /home/fct_admin/friendsofthecumberlandtrail.org/wp-includes/functions.php on line 683

    Warning: func_get_arg(): Argument 0 not passed to function in /home/fct_admin/friendsofthecumberlandtrail.org/wp-includes/functions.php on line 687

    Warning: func_get_arg(): Argument 1 not passed to function in /home/fct_admin/friendsofthecumberlandtrail.org/wp-includes/functions.php on line 687

    When I attempt to create a new event, I get this:

    Error: (#100) Invalid parameter
    OAuthException
    100

    If this is an OAuth error, go to SFCe settings page and re-save settings to grant this plugin the correct Facebook permissions. Otherwise, use your browser's Back button to go back to your post and correct the problem then try again.

    Please help?

    http://wordpress.org/extend/plugins/sfce-create-event/

  2. vinzzz
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm having the same issues.
    I've installed Simple Facebook Connect, granted extended permission, but get errors on the SFCe options page:

    Warning: func_get_arg(): Argument 0 not passed to function in /public_html/wp-includes/functions.php on line 640

    Warning: func_get_arg(): Argument 0 not passed to function in /public_html/wp-includes/functions.php on line 683

    Warning: func_get_arg(): Argument 0 not passed to function in /public_html/wp-includes/functions.php on line 687

    Warning: func_get_arg(): Argument 1 not passed to function in /public_html/wp-includes/functions.php on line 687

    If I go to a post and scroll down, it says: "Connect your Facebook account to your WordPress account using the button on your WordPress Profile page." but there is no connect button...

  3. roggie
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hey folks - thanks for getting in touch, my apologies for the slow response. I'll look into this asap, but please confirm you have installed Otto's SFC and it is working properly. Could you also provide me with a link to your WordPress site?
    Cheers, Roggie

  4. vinzzz
    Member
    Posted 2 years ago #

    hi roggie, contact me at [ redacted, support is via the forums and not email ]. I'll grant access to my wp.

  5. vinzzz
    Member
    Posted 2 years ago #

    I understand support is through forums, but how am I gonna communicate my credentials :) Also, the link is a concept version of a new site, i dont want that to be known all over...

    I want to grant him access, so he could correct the problem and publish a solution on the forum. Roggie?

  6. shuggar
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey roggie,
    any news on this issue?
    Same problem here - SFC works fine, all permissions are granted.
    I cannot find a button on the profile page either.

    Thanks for helping.

  7. slavisaristic@sbb.rs
    Member
    Posted 2 years ago #

    Requires extended permission: create_event

    OAuthException

    290

    If this is an OAuth error, go to SFCe settings page and re-save settings to grant this plugin the correct Facebook permissions. Otherwise, use your browser's Back button to go back to your post and correct the problem then try again

  8. ksaffy
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm having the exact same issue. I've installed SFC, all access tokens are accepted for page and profile and in the Create Facebook Event Configuration access tokens is showing as ok. But getting the error:

    Error: (#100) Invalid parameter
    OAuthException
    100

    If this is an OAuth error, go to SFCe settings page and re-save settings to grant this plugin the correct Facebook permissions. Otherwise, use your browser's Back button to go back to your post and correct the problem then try again.

    If I don't check the Create Public Facebook Event box, I don't get the error,but no event is created. The publish to facebook profile and page are both working.

    Thanks!

  9. Jajton
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same problem here... any solution for this? highly appreciated

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • SFCe - Graph API Create Event
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic