Support » Everything else WordPress » Plugin Problems—Not Being Added to the Plugin Directory

  • I received an email on the 15th (two days ago) that my plugin had been approved and within one hour would be available via SVN at http://svn.wp-plugins.org/textme/ . Here is the email:

    hansengel,

    Your plugin hosting request has been aproved.

    Within one hour, you will have access to your SVN repository at

    http://svn.wp-plugins.org/textme/

    with your WordPress.org username and password (the one you use on the forums).

    To get started, look at our Using Subversion page:
    http://wordpress.org/extend/plugins/about/svn/

    We’ve also addressed some common questions:
    http://wordpress.org/extend/plugins/about/faq/

    Enjoy!

    2 days later, there is still no folder in the WordPress Plugin SVN. I actually had submitted a different plugin before that (Digg Protector) and got an email today with approval. That folder is in the SVN, but this other one (that sent me an email earlier) is still not there.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The same thing has happened to me.

    I got an email approval for a my new plugin last Saturday. It is not Tuesday. When I attempt to do the first SVN checkout it reports the “svn: URL ‘https://svn.wp-plugins.org/tdo-tag-fixes’ doesn’t exist” and there doesn’t seem to be no folder in the WordPress Plugin SVN.

    I also already have one existing plugin in the SVN and I’m able to checkout, commit, etc. with no issues, so it can’t be on my side.

    What’s the right channel to chase this up on?

    I suppose we could try the wp-hackers mailing list, or just try to resubmit the plugin. That did work for me (I submitted a different plugin before this one and it got through fine).

    I fixed both textme and tdo-tag-fixes. Sorry about the bug!

    Thanks 🙂

    Brilliant. Thank you.

    Could you do the same thing for me ?

    The plugin page already exists :
    http://wordpress.org/extend/plugins/use-theme-iconset/
    Status : “Approved: 2008-11-13”

    But I didn’t manage to connect the svn :
    svn: URL 'http://svn.wp-plugins.org/use_theme_iconset' doesn't exist

    My bad… The directory is :
    http://svn.wp-plugins.org/use-theme-iconset
    It is working.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Plugin Problems—Not Being Added to the Plugin Directory’ is closed to new replies.